Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.ΜΗ. (ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.ΜΗ.
(ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ;)

Μετά από 1 χρόνο (παρά 15 μέρες) από την ημέρα της Γ.Σ. (7η Ιουνίου) που αποφάσισε τη λύση και εκκαθάριση της, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. διεγράφη από το Μητρώο του Υπουργείου Ανάπτυξης (βλέπε εδώ & εδώ). Στην επιβεβαίωση της είδησης τα Μ.Μ.Ε. της ομαδάρας μας έτρεξαν να μας ενημερώσουν (για να χαρούμε και μείς όπως αυτοί) για το τέλος της περιπέτειας που είχε τόν τίτλο «Λύση και εκκαθάριση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» η οποία μας κούρασε τόσο καιρό τώρα (βλέπε εδώ).

Υποτίθεται ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ο δρόμος για τη δημιουργία της νέας Π.Α.Ε. (η οποία θα έχει το ίδιο όνομα και όχι παραλλαγή του) είναι ορθάνοιχτος (και τα σκυλιά δεμένα που λένε). Υποτίθεται επίσης ότι τώρα θα γλυτώνατε από κάποιους κομπλεξικούς που έλεγαν (και έγραφαν) το μακρύ τους και το κοντό τους για την εκκαθάριση και προέβλεπαν κάθε τόσο εμπόδια και προβλήματα. Βέβαια δεν έχει γι’ αυτούς (των ΑΕΚτζήδικων Μ.Μ.Ε. καμία σημασία αν όλα όσα γράφτηκαν (με αποκορύφωμα την τροπολογία για τη μη οφειλή του χαρτόσημου) επιβεβαιώθηκαν στην πράξη.

Πρέπει όμως να πανηγυρίζουμε; Έχουν δίκιο ότι τέλειωσαν όλα;

Όσοι είσαστε τακτικοί επισκέπτες-αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, αλλά και όσοι έρχεστε «συστημένοι» γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι στο σημείο αυτό υπάρχει ένα «ΟΧΙ».

ΟΧΙ, δεν τέλειωσαν όλα την Παρασκευή 23 Μάη 2014.

Βέβαια την προηγουμένη (Πέμπτη 22 Μάη 2014) παίχτηκε ένα δικαστικό θρίλερ, το οποίο αν πιστέψουμε τον ΚΑΤ είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα μας (βλέπε εδώ). Το αστείο της υπόθεσης είναι η απόδειξη που προσφέρουν (γιατί είχαν κυκλοφορήσει κάποιες περί του αντιθέτου φήμες) την οποία απ’ ότι αποδεικνύεται δεν την πρόσεξαν και πολύ (βλέπε εδώ).

Εξηγούμαστε (για να μην παρεξηγούμαστε) και ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε απλά και υπεύθυνα:

Οι Παντελής Καφές, Ιωάννης Αραμπατζής και Ευάγγελος Βλάχος στράφηκαν εναντίον της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. δικαστικά καταθέτοντας αγωγή για τα δεδουλευμένα τους και Αγωγή Ασφαλιστικών Μέτρων. Πρίν την εκδίκαση της Αγωγής Ασφαλιστικών Μέτρων εκδικάζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αίτηση για την έκδοση Προσωρινής Διαταγής. Με την έκδοση της Προσωρινής Διαταγής (αν γίνει δεκτή η αίτηση) το Δικαστήριο προστατεύει τα συμφέροντα αυτού που ασκεί τ’ Ασφαλιστικά Μέτρα από κάθε βλαπτική μεταβολή η οποία δεν είναι εύκολα αναστρέψιμη. Βέβαια πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τυχόν απορριπτική απόφαση σχετικά με την Προσωρινή Διαταγή δεν προδικάζει την τύχη της Αγωγής των Ασφαλιστικών Μέτρων (έχουν κερδηθεί υποθέσεις στίς οποίες η Προσωρινή Διαταγή είχε απορριφθεί).

Όπως προκύπτει από την φωτογραφία της πρώτης σελίδας του δικόγραφου πάνω στο οποίο η Πρόεδος Υπηρεσίας σημείωσε την απορριπτική απόφαση της σχετικά με την προσωρινή διαταγή, υπάρχει στίς 7 Ιούλη 2014 προσδιορισμένη δίκη για τη συζήτηση των Ασφαλιστικών Μέτρων τών Καφέ, Αραμπατζή, Βλάχου.

Τι να σημαίνει άραγε αυτό;

Σημαίνει ότι στις 7 Ιούλη 2014 που εορτάζει η Κυριακή η μεγαλομάρτυς, όταν και θα εκδικασθούν τ’ Ασφαλιστικά Μέτρα και αφού δεν θα υφίσταται η Π.Α.Ε. (έχει ήδη διαγραφεί από το Γ.Ε.ΜΗ.) δεν θα μπορεί να την εκπροσωπήσει κανείς στο δικαστήριο ! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να παραστεί είτε ο Δημητρέλλος ως τέως εκκαθαριστής, είτε κάποιος άλλος ο οποίος και θα ισχυριστεί (γιατί πλέον μόνο αυτό μπορεί να κάνει) ότι πρέπει να καταργηθεί η δίκη αφού η Π.Α.Ε. είναι πλέον παρελθόν.

Η απόφαση όμως είναι αποκλειστικά του δικαστηρίου, το οποίο αν αποφασίσει να δικάσει την υπόθεση θα δικάσει ερήμην. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το να πλασάρεις σε άδειο από τερματοφύλακα και αμυντικούς τέρμα ! Καταλαβαίνετε τι «πλάκα» έχει να γίνει όταν βγεί η απόφαση (πιθανότατα μετά το καλοκαίρι όταν καθαρογραφεί και η απόφαση, εκτός και αν είναι προκομμένος και την βγάλει μέσα στον Ιούλη) και είναι θετική για τους τρείς (Καφέ, Αραμπατζή, Βλάχο).

Σε μια τέτοια περίπτωση η εταιρεία επανεγγράφεται στο Μητρώο του Υπουργείου Ανάπτυξης και αναβιώνει πλήρως… Ρωτάμε όλα αυτά τα ξεφτέρια της ΑΕΚτζήδικης δημοσιογραφίας τι γίνεται αν δύο Α.Ε. έχουν την ίδια επωνυμία; Ή ακόμη χειρότερα αν δεν μπορεί να δημιουργηθεί η νέα Π.Α.Ε. με την ίδια με την παλιά επωνυμία (αφού και η παλιά εταιρεία θα υφίσταται);

Πρόταση: Προτείνουμε προκειμένου οι τρείς τους να παραιτηθούν από τη δίκη, ν’ ακολουθηθεί η πρακτική που είχε εφαρμοστεί το 2004. Τότε και προκειμένου να μην έχει η ομάδα πρόβλημα με προσφυγές, αλλά και για να μη χάσουν οι ποδοσφαιριστές τα λεφτά τους, τους είχε προσφερθεί νέο συμβόλαιο. Γιατί αλλιώς... Land of the Dead...

Σημείωση: Στη φωτογραφία του άρθρου είναι η είσοδος του κτιρίου 5 όπου και θα εκδικασθού στις 7 Ιούλη (αν δεν αλλάξει κάτι) τ' Ασφαλιστικά Μέτρα των 3.

 

27 Μάη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 7937 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.ΜΗ. (ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ;)