Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ – Ν.2. (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ – Ν.2.
(ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.)

Τα όσα έγιναν στην δίκη για την ακύρωση του παραχωρητηρίου της Ερασιτεχνικής στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», αλλά κυρίως τα όσα εγγράφως υποστηρίζει η Ερασιτεχνική θα μας κρατούν απασχολημένους το επόμενο διάστημα. Ειδικά όσα υποστηρίζει η Ερασιτεχνική -με τα οποία όπως μας καθησυχάζει σύσσωμος ο Κ.Α.Τ. «καταρρίπτονται» οι αιτιάσεις των προσφευγόντων στην Δικαιοσύνη για την ακύρωση της Γ.Σ. και κατ’ επέκταση του παραχωρητηρίου- έχουν ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον, γιατί τα υποστηρίζει ενώπιον Δικαστηρίου όπου οι μπούρδες δεν περνάνε. Αφού λοιπόν το δίκιο το έχει με το μέρος της η πλευρά της Α.Ε.Κ. γιατί ν’ ασχοληθούμε με όσα υποστηρίζουν οι «άλλοι» (οι «κακοί» της υπόθεσης);

Ωστόσο υπάρχουν κάποια περιστατικά που έγιναν κατά την εκδίκαση και τα οποία δεν έχουν καταγραφεί σε κανένα από τα χαρτιά που προσκόμισαν οι δύο πλευρές. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο και αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς. Σήμερα θ’ ασχοληθούμε μ’ ένα από τα σημεία της κατάθεσης Αλεξίου και συγκεκριμένα με μια «διαβεβαίωση» του στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου σχετικά με το αν η Ερασιτεχνική έστελνε στα μέλη της ταχυδρομικώς τις Προσκλήσεις για τις Γ.Σ. της.

Ο Αλεξίου, που λέτε, διαβεβαίωσε πως τα τελευταία δέκα (10) χρόνια που (αρχικά) ως δικηγόρος(!) και στη συνέχεια ως Διοίκηση το Σωματείο ΔΕΝ στέλνει στα μέλη του ταχυδρομικώς τις Προσκλήσεις των Γ.Σ.

Η βεβαιότητα του μας συντάραξε γι’ αυτό και ψάξαμε (όχι πολύ) για να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε τον ισχυρισμό του. Ο ίδιος ο Αλεξίου φαινόταν τόσο σίγουρος που έδινε την εντύπωση ότι ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.

Σήμερα οι «πουθενάδες» δημοσιεύουμε κάποιες από τις Προσκλήσεις των Γ.Σ. που το Σωματείο έστελνε τα προηγούμενα χρόνια στα μέλη του μέσω ΕΛ.ΤΑ. Οι δύο από τις τρείς Προσκλήσεις χρονολογούνται πάνω από δεκαετία και δημοσιεύονται μόνο για ιστορικούς λόγους. Και οι τρείς προσκλήσεις δημοσιεύονται με τον αντίστοιχο φάκελο και έχουν σταλεί στο ίδιο πάντα πρόσωπο (έναν από τους μάρτυρες).

  • Η πρώτη Πρόσκληση χρονολογείται στις 15 Δεκέμβρη 2004 και προσκαλεί τα μέλη στην Γ.Σ. της 29ης Δεκέμβρη (βλέπε εδώ).
  • Η δεύτερη πρόσκληση χρονολογείται στις 17 Μάη 2005 και προσκαλεί τα μέλη στην Απολογιστική και Εκλογική ταυτόχρονα Γ.Σ. της 30ης Μάη 2005 (βλέπε εδώ).
  • Η τρίτη είναι αρκετά πιο πρόσφατη και σε κάθε περίπτωση εντός της 10ετίας για την οποία ο Αλεξίου διαβεβαίωσε ενόρκως(!) ότι ΔΕΝ στέλνονται Προσκλήσεις ταχυδρομικώς. Έχει ημερομηνία 19 Μάρτη 2009 και προσκαλεί τα μέλη της Ερασιτεχνικής στην Γ.Σ. της 29ης του ίδιου μήνα (βλέπε εδώ).

Ως μάρτυρας (σε μια κατάθεση που τελικά δεν θα ληφθεί υπ’ όψη καθώς κατέθεσε ενώ είναι «νόμιμος εκπρόσωπος» της Ερασιτεχνικής που μετέχει στην δίκη ως διάδικος) κατέθεσε ότι η Πρόσκληση:

  • Είχε δημοσιευτεί στην «ΩΡΑ» (την οποία κάποιοι δεν πιάνουν στα χέρια τους).
  • Είχε αναρτηθεί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής (αλήθεια πόσοι περνάνε καθημερινά από ‘κεί;).

Ωστόσο ο Αλεξίου δεν γνώριζε (την ώρα που διαβεβαίωνε το Δικαστήριο) ότι όσο στο Σωματείο ήταν η Ελπίδα ΠΑΝΤΑ στέλνονταν ταχυδρομικά (παρά την οικονομική στενότητα) επιλεκτικά κάποιες Προσκλήσεις. Στέλνονταν σε μέλη τα οποία είχαν πάει και στις προηγούμενες Γ.Σ. Υποτίθεται ότι ο λόγος της μη αποστολής είναι οικονομικός. Σύμφωνα με το πρακτικό της Γ.Σ. στις 3 Φλεβάρη υπήρχαν κάτι παραπάνω από 350 ταμειακώς ενήμερα μέλη. Κάποια από αυτά εξόφλησαν την συνδρομή τους στον χώρο της Γ.Σ.

Έστω ότι το Σωματείο έστελνε με απλό ταχυδρομείο 350 Προσκλήσεις. Το κόστος για την αποστολή αυτή είναι 252 Ευρώ (350 Χ 0,72 το κάθε γραμματόσημο). Τα 252 αυτά Ευρώ αντιστοιχούν σε σχεδόν 7 συνδρομές (7,2 για την ακρίβεια). Άρα όλο αυτό το ζήτημα δημιουργήθηκε για 252 Ευρώ ή 7 συνδρομές.

Το ζήτημα της ταχυδρομικής αποστολής της Πρόσκλησης της Γ.Σ. δεν είναι το πλέον ουσιαστικό από τα καθαρώς νομικά ζητήματα της συγκεκριμένης δίκης. Δηλαδή το αποτέλεσμα της δεν θα κριθεί από το ζήτημα αυτό και μόνο. Ο λόγος που αναφερόμαστε σ’ αυτό είναι για να δείξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζει η σημερινή (αλλά και χθεσινή) Διοίκηση τέτοιου είδος ζητήματα. Απλά και μόνο υπενθυμίζουμε ότι όταν ήθελε να μην διαβάσει κανείς την ανακοίνωση για την κατάθεση του ιδρυτικού Μ.Κ. της Κ.Α.Ε. την δημοσίευσε όχι στην «ΩΡΑ» αλλά στην οικονομική εφημερίδα «Ημερησία» (βλέπε εδώ). Μόνο που παρά την δημοσίευση σε οικονομική εφημερίδα κανείς «επενδυτής» δεν εμφανίστηκε. Γι’ αυτό στο τέλος παρακάλεσε (σχεδόν γονατιστός) τον Αγγελόπουλο να βάλει τα λεφτά που έλειπαν.

Και ενώ στο ζήτημα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης (το λιγότερο σημαντικό από τα καθαρώς νομικά ζητήματα) φαίνεται ότι ο Αλεξίου δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, υπάρχουν ωστόσο άλλα ζητήματα τα οποία αποκαλύπτουν ότι το Σωματείο λειτουργούσε (και κατά τα φαινόμενα συνεχίζει να λειτουργεί) στην τύχη. Αλλά γι’ αυτά προσεχώς. Όπως «η Α.Ε.Κ. θα ταράξει τον Βασιλόπουλο στη νομιμότητα» έτσι και εμείς «θα σας ταράξουμε στην ενημέρωση» για όλα όσα υποστηρίζει η Α.Ε.Κ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι κρίμα κι άδικο να μένει κρυφή η «αλήθεια» (είπαμε το δίκιο -όπως λένε και τα «γιουσουφάκια» είναι με το μέρος της Α.Ε.Κ.).

 

09 Μάρτη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3517 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ – Ν.2. (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ.)