Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ (ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΣΤ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ
(ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΣΤ)

 Οι μέρες που ακολουθούν είναι παραδοσιακά μέρες ξεκούρασης και περισυλλογής. Τις μέρες αυτές κατά πάσα πιθανότητα δεν θ’ ανέβουν νέα κείμενα μας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από τις 21 Αυγούστου και μετά. Μέχρι τότε πιστεύουμε πως έχετε όχι μόνο την ευκαιρία αλλά και την υποχρέωση να στοχαστείτε (ελεύθερα εννοείται) πάνω στην «μιζέρια» που είναι η νέα μορφή κατηγορίας των διοικούντων και των λακέδων/υποστηρικτών τους. Συλλογιστείτε αν «μιζέρια» είναι όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες και οι λακέδες τους να ζητάς λογοδοσία και το καλύτερο για την ομάδα σου, τότε πως να χαρακτηρίσουμε τους διοικούντες για τις επιλογές που έχουν κάνει και που έχουν δημιουργήσει αυτό το συνοθύλευμα παικτών που μόνο στις φανέλες θυμίζει κάτι από Α.Ε.Κ.;  

Αφετηρία του προβληματισμού σας θα πρέπει ν’ αποτελέσει η ανακοίνωση της Θύρας 13 σχετικά με τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο. (βλέπε εδώ). Κυρίως επειδή οι οργανωμένοι του Π.Α.Ο. παρέμεναν για καιρό σιωπηλοί για όσα έβλεπαν προκειμένου να μην «κάνουν κακό στην ομάδα». Προφανώς και η επιλογή τους αυτή ΔΕΝ δικαιώθηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Μαζί με την ανακοίνωση της Θύρας 13 σας κάνουμε «δώρο» -χωρίς κανένα δικό μας σχόλιο- μόνον δύο από τα σχόλια που ανέβηκαν στο facebook της Π.Α.Ε.

 

«Η καλοπροαίρετη κριτική σε μία ομάδα που μας δίνει μόνο πίκρες εδώ και χρόνια λέγεται μιζέρια. Μπορεί. Το να δέχεσαι αιώνια τη μετριότητα χωρίς να αντιδράς και να απαιτείς την κορυφή και τη βελτίωση; Μάλλον διαφορά νοοτροπίας. Εσείς κάνετε την ΑΕΚ να φαίνεται ακόμα πιο μικρή από όσο έχει γίνει. Τρώμε 3 στο κεφάλι από μία μετριότατη ομάδα και λέμε και νταξ δε πειράζει. Άλλη ΑΕΚ ονειρεύονται κάποιοι μάλλον.»

«Νιωθω ντροπη. Αυτο μονο. Τεσσερα ματς στην Ευρωπη απο τοτε που ''επιστρεψαμε'' και δεν εχουμε σκοραρει ουτε σε ενα. Και πολυ φοβαμαι οτι ουτε και στα επομενα δυο που ερχονται θα σκοραρουμε με αυτην την ομαδα...»

Τέλος επειδή μπορεί να μην σας φτάσουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες τα παραπάνω σας δίνουμε και αυτό τον σύνδεσμο ο οποίος φιλοξενεί ένα από τα πλέον παιγμένα τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση μήνυμα οργάνωσης προστασίας σκύλων. Με μια δυό αλλαγές (οι οποίες είναι και το ζητούμενο της άσκησης) το κείμενο του τηλεοπτικού μηνύματος θα μπορούσε ν’ αναφέρεται στα Αθλητικά Σωματεία που έχουν και «επαγγελματικά τμήματα». Φυσικά και μέχρι να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε έχετε το ελεύθερο να διαμορφώσετε το κείμενο όπως νομίζετε. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει μόνο μια «σωστή» απάντηση.

 

05 Αυγούστου 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4201 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ (ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΣΤ)