Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η Α.Ε.Κ. ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
(ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η Α.Ε.Κ. ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ)

Όταν έχεις αποκαρδιωθεί και απογοητευτεί πολλές φορές τότε αυτομάτως ψάχνεις να πιαστείς (να κρατηθείς) απ’ οτιδήποτε και οποιονδήποτε νομίζεις ότι μπορεί να σου προσφέρει λίγη ασφάλεια. Οι ΑΕΚτζήδες το γνωρίζουμε καλά αυτό, το ζούμε άλλωστε αυτή την περίοδο. Την Άνοιξη του 2013 για να μας γλυκάνουν το χάπι του (σκόπιμου) υποβιβασμού μας έταξαν μια παντοδύναμη μετά την επάνοδο της ομάδα και νέο γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί η ομάδα να φαίνεται πως πάει να γίνει όπως ήταν παληά, αλλά στο θέμα του γηπέδου τα πράγματα κάθε άλλο παρά έχουν εξελιχθεί όπως μας είχαν υποσχεθεί.

Μπορεί να έχουν γίνει αντιστηρίξεις και να έχει αρχίσει να διαμορφώνεται κάπως το γήπεδο (μοιάζοντας στην φάση αυτή με τα ερείπια αρχαίων οικισμών), αλλά μένουν πολλά ακόμη να γίνουν. Πρόσφατα ενημερωθήκατε για το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του. Ένα χρονοδιάγραμμα που αποκλείεται να τηρηθεί.

Σήμερα φέρνουμε στο φώς το επίσημο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του γηπέδου. Αυτό που κατατέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα σχέδια στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και που μετά την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της. Σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτό (βλέπε εδώ) από τις 10 Νοέμβρη 2017 θα έπρεπε να έχουν πέσει τα μπετά για τον «φέροντα οργανισμό» πάνω στον οποίο θα τοποθετηθούν στη συνέχεια τα προκατασκευασμένα τμήματα των κερκίδων. Προκειμένου να μην μπερδευτείτε κοιτάξτε την τέταρτη σειρεά «ΦΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ». Σύμφωνα με το έγγραφο οι σχετικές εργασίες έπρεπε ν' αρχίσουν στα μέσα του 4ου μήνα από την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας και να ολοκληρωθούν στα μέσα περίπου του 12ου μήνα. Με δεδομένο ότι η Οικοδμική Άδεια εκδόθηκε τέλη Ιούλη (στις 25 συγκεκριμένα) μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας τις πράξεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Και απ’ ότι φαίνεται ΔΕΝ πρόκειται να γίνει κάτι το επόμενο διάστημα. Πιθανόν, γιατί κάτι περιμένουν ή γιατί μπορεί κάπου να έχει «κολλήσει» η εκτέλεση της β’ φάσης του έργου.

Από την άλλη έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την κατάθεση της προσφυγής στο ΣτΕ και την ταυτόχρονη αίτηση αναστολής των εργασιών (προσωρινά μέτρα). Δεδομένης της φάσης στην οποία βρίσκεται το έργο, η απόφαση (θετική ή αρνητική) θα έπρεπε να έχει εκδοθεί. Αυτό, όμως, ΔΕΝ έχει ακόμη συμβεί.

Κάποιοι θεωρούν ότι μιας και δεν έχουν ξεκινήσει ως τώρα τα έργα της β’ φάσης πιθανόν να μην ξεκινήσουν μέχρι τις αρχές του 2018. Αν, δε, λάβουμε υπ’ όψη και τις συνεχόμενες γιορτές και αργίες είναι πολύ πιθανό η έναρξη της β’ φάσης να μεταφερθεί για τον Φλεβάρη. Στο πρώτο δεκαήμερο του οποίου συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή κατά της Οικοδομικής Άδειας.

Θα μπορούσε αυτό ν’ αποτελεί από μέρους της «επίσημης Α.Ε.Κ.» μια «χειρονομία καλής θέλησης» δεδομένου ότι όπως η ίδια υποστηρίζει έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη αφού θεωρεί πως αυτή έχει το Δίκιο με το μέρος της. Μια τέτοια κίνηση με την οποία η «επίσημη Α.Ε.Κ.» θα δεσμευόταν (μέσω μιας ανακοίνωσης;) ότι μέχρι την συζήτηση στο ΣτΕ και την έκδοση της απόφασης ΔΕΝ θα προχωρούσε σε καμία κατασκευαστική ενέργεια ως «χειρονομία καλής θέλησης» θα έδειχνε μια Α.Ε.Κ. δυνατή που ΔΕΝ φοβάται τίποτα και κανένα.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν όσοι ήδη στοιχηματίζουν πως μέχρι τον Φλεβάρη ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει η β’ φάση κατασκευής του γηπέδου. Αν όντως επαληθευτούν, τότε είναι σίγουρο πως θα βγάλουν πολλά λεφτά γιατί τώρα ακόμη οι αποδόσεις είναι υψηλές. Όσο περνά ο καιρός και δεν ξεκινά η β’ φάση τόσο η πιθανότητα να ισχύει αυτό θ’ αυξάνει και οι αποδόσεις θα μειώνονται. Γι’ αυτό όσοι είστε τζογαδόροι σπεύσατε να στοιχηματίσετε.    

 

Υ.Γ. Τις επόμενες μέρες θ’ ανέβουν στην ιστοσελίδα μας ΟΛΑ τα σχέδια που αποτελούν τμήμα της Οικοδομικής Άδειας. Υπομονή λίγο ακόμα…

 

23 Νοέμβρη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4485 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η Α.Ε.Κ. ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ)