Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

«ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΩΡΕ…ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ…» («ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ», 1970, 640.720 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 2η ΑΠΟ 99 ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 1970)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΩΡΕ…ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ…»
(«ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ», 1970, 640.720 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 2η ΑΠΟ 99 ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 1970)

Τι κι αν τους «έχει σιχαθεί το σύμπαν», τι κι αν δεν τολμούν να δούν τον εαυτό τους στον καθρέπτη από την ντροπή γι’ αυτά που γράφουν. Από τη στιγμή που ανέλαβαν εργολαβικά να φέρουν δεύτερο σε κούρσα για δύο τον Λύσανδρο (γιατί περίπτωση να κερδίσει μ’ όλα αυτά που έγραφε η «ΩΡΑ» και το ΑΕΚ365 ούτε θεωρητικά υπήρχε), τους έχει πιάσει μανία με όσα κάνει ή δεν κάνει ο νέος Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας..

Ειλικρινά τους έχει πιάσει τέτοια μανία που πάσχουν για λογαριασμό του ακόμα και όταν αυτός αποδεικνύεται τόσο αναίσθητος που δεν καταλαβαίνει (ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει) τι συμβαίνει. Για του λόγου το αληθές ορίστε κάποιοι από τους τελευταίους τίτλους θεμάτων (με χρονολογική σειρά) σχετικά με τον Βασιλόπουλο:

Εντάξει το πρώτο από τα θέματα που παραθέτουμε παραπάνω γράφτηκε ως ρεπορτάζ για τις ανάγκες της ενημέρωσης. Άντε και το δεύτερο το οποίο μας δίνει παραστατικά κάποια περιστατικά στα οποία ήταν μπροστά οι συντάκτες του ΑΕΚ365.

Στο τρίτο θέμα αρχίζουν να κάνουν πλάκα. Όχι μόνο γιατί ο τίτλος είναι χαιρέκακος, κάτι στο οποίο παραπέμπει το «δράμα» αλλά και η εισαγωγική φράση.

Το τέταρτο θέμα και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να τ’ αποφύγουμε γιατί είναι το σχόλιο του μέγιστου των επαγγελματιών συντακτών της Α.Ε.Κ. ο οποίος αν είχε από ένα παράσημο για κάθε του (δημοσιογραφική) επιτυχία θα έμοιαζε με τον Στρατάρχη Ζούκοφ όταν φορούσε τη Μεγάλη του Στολή (βλέπε εδώ). Ωστόσο η αξία του εν λόγω κειμένου έγκειται στην συμβουλή που του δίνει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία (προφανώς για αλλαγή πλεύσης) το «φιάσκο» του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Ιούνη 2014. Εμείς πάντως καλοτυχίζουμε τον Βασιλόπουλο γιατί έχει την τύχη να διδαχθεί από τον επαγγελματία στις «αλλαγές πλεύσης» (διάβαζε κωλοτούμπες), ο οποίος πήρε από μόνος του τόσες «τελευταίες ευκαιρίες» όσες και οι δημοσιογραφικές του αποκλειστικότητες· οι οποίες μέχρι ν’ αποδειχθούν «πατάτες» θεωρούνταν –τουλάχιστον απ’ αυτόν– μεγάλες επιτυχίες (Ρώσοι, Βιντιάδης και τόσες άλλες). Άσε που μ’ ένα τηλέφωνο του στην προσωπική γραμμή του «Τίγρη» μπορεί να μεσιτεύσει για να γεφυρωθεί το «χάσμα» μεταξύ Βασιλόπουλου και Μελισσανίδη, μπάς και φάει και αυτός (ο Βασιλόπουλος) λίγο «γλυκό ψωμί». Πως νομίζετε ότι εξασφάλισε και την χορηγία του Ο.Π.Α.Π. (μην ακούσω καμιά κακία ότι λείπει κάποιο «τυπικό χαρτί» το οποίο δυσκολεύεται να πάρει ο «Κετσέ» και γι’ αυτό δεν την πήρε ακόμη).

Το πέμπτο κατά σειρά θέμα θεωρητικά είναι η δημοσίευση μιάς ανακοίνωσης της παράταξης του Βασιλόπουλου. Ακόμη όμως και αυτή την ευκαιρία οι δαιμόνιοι συντάκτες του ΑΕΚ365 δεν την άφησαν ανεκμετάλλευτη. Έβαλαν έναν έξυπνο και περιπαιχτικό τίτλο και έγραψαν μια τέτοια εισαγωγή που θα ζήλευαν αρκετά «φυντάνια» της δημοσιογραφίας.

Το έκτο στη σειρά αποτελεί στην ουσία μιά διαμαρτυρία του ΑΕΚ365 (πιθανώς και της επίσημης Α.Ε.Κ.) για την σιωπή του Δημάρχου πλέον Βασιλόπουλου σχετικά με την πορεία της 3ης Ιούλη στη Ν. Φιλαδέλφεια. Εξαιτίας της σιωπής αυτής το ΑΕΚ365 τεκμαίρει την συναίνεση του Βασιλόπουλου στην πραγματοποίηση της, λές και με δηλώσεις μπορεί να σταματήσει έτσι απλά η αναταραχή που έχει προκληθεί όλον αυτόν τον καιρό. Πάντως μερικοί-μερικοί πρέπε ν' αποφασίσουν τι θέλουν. Να μιλά ή να μη μιλά; Είναι βέβαια αυτονόητο ότι όταν μιλά καλό θα ήταν να λέει αυτά που θέλουν αυτοι.

Το έβδομο είναι το σχόλιο της ναυαρχίδας της ΑΕΚτζήδικης Εξημέρωσης σχετικά με δηλώσεις του οι οποίες δημοσιεύτηκαν την παραμονή της πορείας της 3ης Ιούλη 2014. Βέβαια για όποιν τις διαβάσει λίγο πιό προσεκτικά οι δηλώσεις είναι στο σωστό μήκος κύμματος δεδομένης της πολιτικής του καταγωγής και τοποθέτησης. Το μόνο σοβαρό παράπονο που θα είχε να εκφράσει κανείς είναι γιατί βάζει τον «Τίγρη» στο ίδιο τσουβάλι (με τις γάτες;) με τους Μπέο και Μωραλομαρινάκη όπως προκύπτει και από την παρακάτω φράση: «Παρόμοια στοιχεία έχουμε δει στον Πειραιά και τον Βόλο.»

(Τα δύο τελευταία είναι «δώρο» αφρού είναι στην ουσία ρεπορτάζ για ενέργειες του Δημάρχου Βασιλόπουλου πρός τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και παλαιό μας μπασκετμπολίστα Β. Κικίλια. Είναι ωστόσο προφανές ότι μεταξύ του έβδομου και των τελευατίων δύο σχολίων πρέπει να έπεσε γραμμή και έτσι σ' αυτά δεν εμφανίζονται οι ίδιες γλαφυρότητες προηγούμενων αναρτήσεων τους).

Ειλικρινά καλή είναι η πλάκα με όσους νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους λένε και πώς να γράψουν κάτι έξυπνο. Όμως δεν είναι όλα ρόδινα και δεν μπορούν να είναι όσο συνεχίζεται αυτή η εμμονή με τον Δήμαρχο και την παράταξη του. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τον Αύγουστο που εκτός των φιλικών προετοιμασίας και «μεταγραφών της τελευταίας στιγμής» (αφού υποτίθεται ότι έχουν κλείσει οι περισσότερες θέσεις στο ρόστερ) δεν υπάρχουν ειδήσεις (που λέει και ο Ουμπέρτο Έκο). Έτσι δε και δεν έχουν μπεί και μπουλντόζες κάθε μέρα 3 θέματα Βασιλόπουλο θα σερβίρει το ΑΕΚ365, εκτός και αν βάζει τίποτα ξεβράκωτες (που είναι και προτιμότερο γιατί θα ξεκαβλώνουν κιόλας).

Υ.Γ.1. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο Σακελλαρίδης κατέβαινε στην Ν. Φιλαδέλφεια και το ΑΕΚ365 είχε στην κατοχή του όσα έχει ο Τριανταφυλλόπουλος στα χέρια του; Μπορεί να «κερδίζαμε» τον δήμο, αλλά θα χάναμε την αξιοπρέπεια μας. Πάλι καλά που ο Βασιλόπουλος δεν φαίνεται να είναι βιτσιόζος. Πάλι καλά…

Υ.Γ.2. Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Δήμαρχο (άκου εδώ). Προσοχή Δήμαρχε μην την «ψωνίσεις».  

Υ.Γ.3. Τελικά δεν φταίει ο Βασιλόπουλος για τίποτα!!! Άλλος είναι από πίσω του (και δεν κρατά καρότο). Αδέρφια ΑΕΚτζήδες ετοιμαστείτε γιατί η «ΩΡΑ» όχι μόνο βρήκε το πρόσωπο του κακού (το κακό μεταμορφωμένο) αλλά το αποκαλύπτει κιόλας. Το απόλυτο κακό που κρύβεται πίσω από τον Βασιλόπουλο είναι ο Θανάσης Μάλλιος. Βλέπε τ' αντίστοιχα θέματα με χρονολογική σειρά εδώ, εδώ και εδώ με το τελαυταίο ν' αποτελεί και το ρεπορτάζ της «ΩΡΑΣ» (αλήθεια το γράψανε μόνοι τους ή τους το έδωσε έτοιμο κάποιος άλλος;). Μετά τη «Βασιλοπουλιάδα» ετοιμαστείτε για την «Μαλλιάδα».

Απορία: Αν ο Μάλλιος ήταν της οικογενείας εκείνου τον οποίο εκτέλεσε η 17Ν (ναι μωρέ εκείνον τον αστυνομικό τον αρχιβασανιστή) το ίδιο θα σκούζανε οι δικοί μας ή μήπως θα τον θεωρούσαν «παραπλανηθέντα» και θα προσπαθούσαν να του «εξηγήσουν» την αλήθεια για να καταλάβει; 

 

7 Ιούλη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 14678 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο «ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΩΡΕ…ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ…» («ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ», 1970, 640.720 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 2η ΑΠΟ 99 ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 1970)