Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

«Ν’ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΜ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ» (ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Ν’ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΜ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ»
(ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ)

Η Ιστορία αλλά και η Ζωή (όχι η Κυριακού) προχωρούν με ρήξεις. Τις περισσότερες φορές αν όχι πάντα τις ρήξεις τις συνοδεύουν εκ-ρήξεις («μπαμ»). Κάποια από αυτά είναι αναμενόμενα και κάποια όχι, ενώ αν και κάποια τα περιμένουμε ωστόσο όταν σκάσουν μας αιφνιδιάζουν.

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη και εμείς (βλέπε εδώ, εδώ, εδώ) και άλλοι (βλέπε εδώ, εδώ & εδώ) για την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της Ερασιτεχνικής. Ωστόσο κανείς μας δεν συγκινήθηκε αρκετά για ν’ αλλάξει κάτι. Μαζεύτηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας αλλά για τους υπάλληλους της Ερασιτεχνικής τίποτα. Τελικά αν δεν είσαι Κεφαλονίτης ή ακόμα καλύτερα Σέρβος δεν σε υπολογίζουν (τουλάχιστον φέτος) στην Α.Ε.Κ.

Ούτε όμως και οι «οργανωμένοι» έδειξαν ιδιαίτερο (φανερό) ενδιαφέρον για την κατάσταση τους, λές και είχε «πέσει γραμμή» για «σιγή ασυρμάτου». Ίσως φοβούνταν μην ειπωθεί τίποτα που ενδεχομένως θα τσάντιζε τον «Μεγάλο» και δεν ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Βέβαια στην πορεία ανακαλύφθηκε η αιτία που οι υπάλληλοι του Σωματείου είναι απλήρωτοι. Η ρίζα του κακού ήταν η υπαναχώρηση του Δ. Λαζόπουλου από την υπόσχεση που είχε δώσει στο υπόλοιπο Δ.Σ. και τη συνακόλουθη ανάληψη της ευθύνης να πληρώνει την μισθοδοσία. Όσοι από εμάς τους χαζούς νόμιζαν (και τόλμησαν να πούν ή να γράψουν) ότι οι υπόλοιποι 13 της πλειοψηφίας του Δ.Σ. (πλήν Γεωργαντζόγλου) ανήκαν στο ίδιο με τον Λαζόπουλο Δ.Σ. και πως θα έπρεπε στα πλαίσια της μεταξύ τους αλληλεγγύης να καλύψουν την υποχρέωση (τουλάχιστον αυτή) απέναντι στους εργαζόμενους, δόθηκαν βορά στα «θηρία».

Στην πορεία βέβαια μάθαμε πως τα χρωστούμενα ήταν των «άλλων» και όχι «αυτών» (δηλαδή της τελευταίας διοίκησης) και πως η παρούσα διοίκηση δε χρωστά τίποτα (τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τον Απρίλη(;) (βλέπε εδώ τη συνέντευξη Αλεξίου στο ΑΕΚ365). Άσε που σύμφωνα με τον νυν Πρόεδρο «η δυναμική που δημιουργήθηκε με τον Μελισσανίδη» αλλά και το γήπεδο (ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θέλοντος και Δούρου επιτρέποντος) θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ερασιτεχνικής.

Βέβαια με τέτοια λόγια (ακόμα και αν στην πορεία δεν αποδειχθούν μπαρούφες) ούτε «το τσουκάλι μπαίνει στη φωτιά» ούτε πληρώνεται η Δ.Ε.Η., η εφορία και οι λοιποί λογαριασμοί.

Ωστόσο η καλή θέληση (την οποία ως τώρα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο η παρούσα διοίκηση) των εργαζομένων και η (πολύ) χαμηλών τόνων στάση τους, δίνει στον Αλεξίου και τους υπόλοιπους μιά ακόμη ευκαιρία. Εμείς τον παροτρύνουμε να εισακούσει τόσο την εισήγηση για έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. όσο και τι έχουν να του προτείνουν. Αν δεν συναινέσει στην πρόταση που θα υποβληθεί, θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το ωραίο «μπαμ» που ενδεχομένως θ’ ακουστεί αλλά και για τ’ αποτελέσματα του.

Είδωμεν...  

 

Υ.Γ.1. Μήπως θα έπρεπε με πρωτοβουλία όλων των οργανωμένων οπαδών μας ν’ αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε (σαν να επρόκειτο για σεισμόπληκτους) είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα; Για να μην υπάρχουν δε παρεξηγήσεις για τη συλλογή των χρημάτων και προκειμένου να μην θεωρηθεί έρανος, τα χρήματα μπορούν ν’ αντιστοιχούν στις συνδρομές (ή να είναι έναντι) των μελών του Σωματείου κάθε συνδέσμου οργανωμένων. Η Ερασιτεχνική θα εκδίδει αποδείξεις είσπραξης και θα τα εισπράττει ως συνδρομές, αλλά θα τα διαθέτει αποκλειστικά για την μισθοδοσία (συμπεριλαμβανομένων του Ι.Κ.Α. και της παρακράτησης Φόρου Εισοδήματος) των υπαλλήλων της.

Υ.Γ.2. Πρέπει να έχει γίνει πλέον προφανές (ακόμη και στους πιό δύσπιστους) πώς η παρούσα διοίκηση σκοπίμως πλέον αφήνει απλήρωτους τους υπαλλήλους, μπας και αυτοί φιλοτιμηθούν να της αδειάσουν τη γωνιά. Έτσι κι' αλλιώς υπάλληλοι υπάρχουν να φαν' κι' οι κότες.

Υ.Γ.3. Εμείς δεν θα τα γράφαμε καλύτερα (βλέπε εδώ). Καλά θα κάνουν εκεί στην «ΩΡΑ» να προσέχουν τι και πως το γράφουν, γιατί όπως τις προάλλες παρέχουν από μόνοι τους τα όπλα για να τους πολεμήσουν/απαντήσουν.

 

8 Σεπτέμβρη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 10123 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο «Ν’ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΜ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ» (ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ)