Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο., ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΤΡΕΜΕΤΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.,ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
(ΤΡΕΜΕΤΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ)

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή (διαφορετικά για τον καθένα μας) τα οποία είναι ανεκτίμητα, από άποψη αξίας (για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η visa και η mastercard). Κάποια από αυτά είναι, για τους μερακλήδες (οι μόνοι που μπορούν να τα εκτιμήσουν), τα κείμενα του Κετσετζόγλου. Ο Κετσετζόγλου είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς (ξεκίνησε «εστιάτωρ» και δεν είναι κακό αυτό) θεωρεί τον εαυτό του δημοσιογράφο (είναι και μέλος του σωματείου), αλλά είναι διασκεδαστής, στην ουσία και, μάλιστα, πολύ περισσότερο επιτυχημένος από τον Λαζόπουλο (τον Λάκη τον ΤΣΥΡΙΖΑίο και όχι τον δικό μας). Μέσα στα editorialsπου γράφει, ξεχωρίσαμε και δύο κείμενα, τα οποία έχουν πολλαπλές αναγνώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μ’ ελάχιστες τροποποιήσεις, σε πλήθος περιπτώσεων.

(Σημείωση: Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα μας, αλλά δείτε και την θετική πλευρά. Το χαμόγελο του είναι καλύτερο από της αντίστοιχης φωτογραφίας στο ΑΕΚ365.).

Για την Ε.Π.Ο.

Το πρώτο κείμενο σχολιάζει την Ε.Π.Ο. και το σύστημα που ελέγχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, για λογαριασμό του Γαύρου (βλέπε, εδώ, όλο το κείμενο). Από το κείμενο αυτό, σταχυολογούμε, μόνο, την τελευταία βαρύγδουπη φράση του:

«Κανείς δεν μπορεί να σας προστατέψει και αυτός, που περιμένετε να σας σώσει, δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του».

Να μου το θυμηθείτε, αυτή η φράση είναι προφητική και σύντομα θα επαληθευτεί και στα της Α.Ε.Κ. Τώρα, αν δεν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό του ο «Κετσέ», αυτό είναι κάτι που απλώς συμβαίνει, με τα έργα των μεγάλων δημιουργών. Τους ξεπερνάνε και προσλαμβάνουν νοήματα τελείως διαφορετικά, για όσους έρχονται σ’ επαφή μαζί τους. Στο κάτω-κάτω, τα γραφτά μένουν κληρονομιά, για τους επόμενους (scriptamanen). Αν θα ήθελε να το κάνει και πιο «ποιητικό», θα μπορούσε να τους αφιερώσει και κάποιους στίχους, από το «Επέσατε θύματα»:

«Γλεντούν οι τυράννοι και μες το πιοτό
τη λήθη γυρεύουν να βρούνε.
Μα οι μέρες τους τώρα μετρήθηκαν πια
και τέλος πικρό τους προσμένει.»

Για την Ερασιτεχνική.

Είναι αντικειμενικά δύσκολη και ψυχοφθόρα η δουλειά του εμπόρου. Ακόμη και ένα μικρό μαγαζάκι να έχεις, τα έξοδα τρέχουν, συνεχώς. Προσωπικό (αν και όταν πληρώνεται), Ι.Κ.Α., Εφορία, νοίκια, Τ.Ε.Β.Ε., προμηθευτές, Δ.Ε.Η., νερά, τηλέφωνα (κινητά και σταθερά) και πάει λέγοντας. Συνεπώς, είναι σημαντικό, για τον μαγαζάτορα, να διατηρεί καλές σχέσεις με τους πελάτες του και ειδικά τους μεγαλύτερους απ’ αυτούς (που του κάνουν τον μεγαλύτερο τζίρο). Κάποιες φορές, δε, προσπαθεί να προσεταιριστεί κάποιους και να τους κάνει πελάτες του, είτε καλοπιάνοντάς τους (πουλώντας τους εκδούλευση), είτε δυσφημώντας τους άλλους (όσους νομίζει, ότι τους εχθρεύονται), είτε συνδυάζοντας και τα δύο, για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Η πρώτη παράγραφος του κειμένου, που επιλέξαμε σήμερα (βλέπε, εδώ, όλο το κείμενο, αν αντέχεις) επιτελεί όχι μόνον αυτόν τον σκοπό, αλλά και «ξεσκεπάζει» και τα χθόνια σχέδια κάποιων που θέλουν ν’ «αλώσουν» την Ερασιτεχνική! Από το κείμενο αυτό, το μόνο που αξίζει -εκτός από το μόνιμο γλείψιμο σε Μελισσανίδη και Αγγελόπουλο- είναι η αναφορά του, σε μια «ετερόκλητη συμμαχία», που ετοιμάζεται «ν’ αλώσει την Ερασιτεχνική».

Σχετικά με τ’ ανθρώπινα πράγματα, γνωρίζουμε, ότι, όπως μας λέει ο Πρωταγόρας: «Πάντων χρημάτων μέτρον έστιν άνθρωπος, των μεν όντων ως έστιν, των δε ουκ όντων ως ουκ έστιν».

Γνωρίζουμε επίσης ότι καθένας μας κρίνει επηρεαζόμενος από τον χαρακτήρα (βιώματα) του ή όπως μας έχει παραδοθεί:

«Εξ ιδίων (κρίνει) τα αλλότρια».

Εφαρμόζοντας, συνδυαστικά, τα παραπάνω, στο γραπτό του Κετσετζόγλου, καταλήγουμε στο προφανές συμπέρασμα, ότι κρίνει, ως μέτρο των πάντων, με βάση τα βιώματά του. Έτσι, η «ετερόκλητη συμμαχία» αποκτά νέο (διαφορετικό) εντελώς νόημα. Με βάση τα βιώματα του «Κετσέ», η «ετερόκλητη συμμαχία» δεν μπορεί, παρά να σημαίνει τους «14», που εκλέχτηκαν, τον Ιούνη του 2013 και η οποία σκόρπισε, γρηγορότερα και ευκολότερα, από «τη συντροφιά του Δαχτυλιδιού» της τριλογίας του Τόλκιν («Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών»). Μόνο που εκείνη η συντροφιά (με την εξαίρεση ενός, που είχε πεθάνει στη μάχη) στο τέλος, επανενώθηκε, αφού είχε καταβάλει τον Κακό, απέναντι του οποίου είχε πολεμήσει.

Θυμάστε, ότι η δική μας «ετερόκλητη συμμαχία», αν και είχε στη σύνθεσή της άτομα με διοικητική εμπειρία, τα οποία χάρισαν κιόλας λεφτά, που είχαν βάλει, στην Ερασιτεχνική, εν είδει «ταμειακής διευκόλυνσης» (Ανατολιωτάκης), άτομα με «βαριά πορτοφόλια», τα οποία θ’ απογείωναν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής (Κοτσάτος, Αγγελόπουλος, Λαζόπουλος) και μια σειρά από «yesmen» (με προεξάρχοντες τους Αλεξίου και Ασλανίδη), δεν κατάφερε, ούτε τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ν’ απογειώσει, ούτε να την διοικήσει σωστά. Ίσα-ίσα, κατάφερε να τα ισοπεδώσει όλα (κάποιοι μιλάνε και για καταβαράθρωση), να εξαναγκάσει σε «επίσχεση εργασίας» το προσωπικό του Σωματείου και να το πετάξουν έξω, από τα γραφεία του (έξωση το λένε), επειδή ο Αλεξίου και «τ’ άλλα παιδιά», δεν πλήρωναν τα νοίκια. Βέβαια, γλιτώσαμε σκηνές σαν αυτή, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί, όσοι είχαν μείνει, τότε, στο Δ.Σ. δεν είχαν το θάρρος να κάνουν ό,τι έκανε ο Κούρκουλος, στην ταινία (αν και από μια άποψη θα ταίριαζε, με το δράμα του Σωματείου).

Εσχάτως, ακούγεται, ότι ο Αλεξίου «κινείται» (όπως η έκφραση του Απόλυτου Κακού, στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών») και προσπαθεί να δώσει λύση, στο διοικητικό αδιέξοδο. Προφανώς, αυτό έχει στο μυαλό του ο Κετσετζόγλου και έγραψε αυτό που έγραψε. Προφανώς, έμαθε, ότι αναβιώνει -με διαφορετική σύνθεση, βέβαια, μιας και κάποιοι έχουν κώλυμα επανεκλογής- η «ετερόκλητη συμμαχία», με σκοπό ν’ «αλώσει την Ερασιτεχνική». Αλήθεια, έχει μείνει τίποτα ν’ «αλωθεί»; Εκτός και αν με το «αλωθεί», εννοεί την ύπαρξη μιας δοτής και «ευλύγιστης» διοίκησης, η οποία θα υπογράφει τα πάντα, από Παραχωρητήριο, μέχρι εκχώρηση χρήσης σήματος στην Π.Α.Ε. χωρίς αντάλλαγμα (δωρεάν), ελπίζοντας στην κάλυψη του «Αρχηγού», για να μη λογοδοτήσει, αρμοδίως, ποτέ!

Ο,τιδήποτε διαφορετικό, από τα παραπάνω και αν εννοεί ο «Κετσέ», θα πρόκειται για πολύ μεγάλη ξεδιαντροπιά και, παρ’ όλη την άσχημη γνώμη, που έχει γι’ αυτόν (πολύ) μεγάλη μερίδα ΑΕΚΤζήδων, εμείς δεν τον έχουμε για τόσο ξεδιάντροπο (ξετσίπωτο).

Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη προσέγγιση της «ετερόκλητης συμμαχίας», αυτή με την οποία υποδηλώνεται η συμμετοχή διαφορετικού τύπου ανθρώπων (χαρακτήρων και δεξιοτήτων), τα οποία μοιράζονται έναν κοινό σκοπό. Αν το εννοεί έτσι και το καταγγέλλει (γιατί αυτό κάνει), ως κάτι κακό, τότε, πολύ απλά, αποδεικνύει την (επικίνδυνη) ασχετοσύνη του. Είναι σαν να μας λέει, ότι μια ομάδα (η Α.Ε.Κ. εν προκειμένω) μπορεί να κατέβει στο γήπεδο, με 10 ή και 11 επιθετικούς ή να χρησιμοποιεί παίκτες, σ’ όλες τις θέσεις, με την ίδια σωματοδομή. Κάτι τέτοιο, εκτός από τα προβλήματα λειτουργικότητας, είναι και επικίνδυνο. Ίσως, αν εφάρμοζε την αρχή της «ετερόκλητης συμμαχίας» (πες το «διαφορετικότητα») και στο μαγαζάκι του (ΑΕΚ365) να το έκανε πιο ενδιαφέρον, για όλους μας.

Ωστόσο, για να μην τον αδικούμε και τελείως και δεδομένου, ότι εκτελεί συμβόλαια «ενημέρωσης» (διάβαζε χειραγώγησης της ΑΕΚτζήδικης κοινής γνώμης) και στοχοποίησης «αντιπάλων» (πάντα για το καλό της Α.Ε.Κ. εννοείται) υπάρχει λόγος για τα γραφόμενά του. Και ο λόγος αυτός είναι η μόνη ερμηνεία, για τα περί «ετερόκλητης συμμαχίας». Άλλωστε και ο ίδιος, μέσα στο κείμενο, μας δίνει το «κλειδί» αποκρυπτογράφησης όσων γράφει.

Αυτό που έχει απομείνει στην Ερασιτεχνική (και για το οποίο αξίζει να την «αλώσει» κανείς) είναι η ιδιοκτησία της έκτασης του γηπέδου. Όσο περνά ο καιρός, ο «Τίγρης» αντιλαμβάνεται, ότι μόνο μέσω της Ερασιτεχνικής μπορεί να προχωρήσει το γηπεδικό. Βέβαια, αυτό κολλάει στο γεγονός, ότι σε βάρος της Ερασιτεχνικής υπάρχουν (και θα υπάρξουν στο μέλλον) πλήθος κατασχετηρίων, τα οποία καθιστούν αδύνατη την χρηματοδότηση του γηπέδου, μέσω της Ερασιτεχνικής, αν αυτά δεν πληρωθούν. Συνεπώς, πρέπει η Ερασιτεχνική να συνεχίσει να έχει μια Διοίκηση-ανδρείκελο, η οποία θ’ αποτελείται από ένα «μπετόν αρμέ» μπλοκ, 15 απόλυτα ελεγχόμενων και «χρήσιμων ηλιθίων» (αν και είναι δύσκολο να βρεθούν τόσοι πολλοί, αυτή την περίοδο), τουλάχιστον, μέχρι την στιγμή που θ’ αρχίσει η κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» (αν ξεκινήσει, μέχρι το 2020, θα είναι μεγάλη επιτυχία).

Επειδή υπάρχει μεγάλη δυστοκία, στην ανεύρεση των 15 νέων «χρήσιμων ηλιθίων» και δεδομένου, ότι ενδέχεται να υπάρχουν επαφές και ερήμην του Αλεξίου (ο οποίος είναι «φιλαράκι» του «Κετσέ»), ο «έγκριτος δημοσιογράφος» φτιάχνει κλίμα, βάζοντας μπροστά το μοναδικό ζήτημα, που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τους πιο φανατικούς, εναντίον της «ετερόκλητης συμμαχίας». Επιδιώκουν, είτε ν’ αποτρέψουν, όσους σκέφτονται να θέσουν υποψηφιότητα, για τη Διοίκηση του Σωματείου, είτε να τους «συνετίσουν», έτσι ώστε, να μπουν μεν στη Διοίκηση αλλά να είναι «συνεργάσιμοι» και, απλά, να εκτελούν τις εντολές του Αρχηγού. Αυτή είναι η «αποστολή» τους, την οποία καλούνται τα πρόθυμα «τσιράκια» να εκτελέσουν, με κείμενα σαν αυτό του «Κετσέ» και, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό, θ’ ακολουθήσουν και άλλοι. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

Για να μην έχουν έγνοια οι «φύλακες των συμφερόντων της Α.Ε.Κ.», θέλουμε να τους ενημερώσουμε, ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «πουθενάδων», το γηπεδικό δεν ενδιαφέρει την «ετερόκλητη συμμαχία» (αν υποθέσουμε ότι αυτή υφίσταται). Το μόνο που, ίσως, τους ενδιαφέρει, είναι, σε πρώτη φάση, η καταγραφή της οικονομικής κατάστασης της Ερασιτεχνικής και η διενέργεια εκλογών, για να εκλεγεί μια «κανονική διοίκηση». Φυσικά, το πρώτο (οικονομική καταγραφή και λογοδοσία), πολλοί δεν το θέλουν και το ενδεχόμενο, αυτά να πραγματοποιηθούν, στοιχειώνει τον ύπνο τους, κάθε βράδυ. Αλλά, γι’ αυτό, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Όσοι μας διαβάζετε, γνωρίζετε, ότι προσπαθούμε να λύνουμε τις όποιες απορίες έχετε (βλέπε εδώ & εδώ). Επιλέγουμε, σήμερα, ν’ αναδημοσιεύσουμε τα σχετικά με όσους έχουν συμφέροντα, σχετικά με το γήπεδο τμήματα, από τα δύο παραπάνω κείμενά μας, μόνο και μόνο, για να μη μείνει αναπάντητη η (μεγάλη) μπαρούφα του «Κετσέ», σχετικά με τα κίνητρα της «ετερόκλητης συμμαχίας». Το πρώτο απόσπασμα αφορά στην περίπτωση της αναθεώρησης υφιστάμενης Οικοδομικής Άδειας (δεύτερος «Νόμος Γρανίτσα») και το δεύτερο αφορά την περίπτωση έκδοσης νέας Οικοδομικής Άδειας (ακυρώνοντας την ήδη υφιστάμενη).

 

Απόσπασμα 1ο:

  • Τότε γιατί ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δεν προχωρούν σ’ αναθεώρηση της υφιστάμενης Οικοδομικής Άδειας;

Γιατί στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πληρώσει όλους όσους εργάστηκαν για την έκδοση της ισχύουσας Οικοδομικής Άδειας και αυτό είναι κάτι που θέλει ν’ αποφύγει. Το σύνολο των χρημάτων, που θα έπρεπε να πληρωθούν -για ν’ αποχωρήσουν από το έργο- εκτιμώνται σε τουλάχιστον 8 εκ. Ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν, τόσο το κόστος των μελετών, όσο και των έργων, που έχουν γίνει, με την ισχύουσα Άδεια. (Υπάρχει η υποψία, ότι ο «Τίγρης» δεν είναι πλήρως ενημερωμένος για το θέμα και πως έχει την εντύπωση, ότι μπορεί να βγει νέα Οικοδομική Άδεια).

 

Απόσπασμα 2ο:

Παράμετρος 4η: Στην περίπτωση νέας Οικοδομικής Άδειας οι μελετητές που είχαν ασχοληθεί με την προηγούμενη Άδεια (σχέδιο Γρανίτσα) θα πρέπει να εξοφληθούν ολοσχερώς προκειμένου να εκδοθεί η νέα Οικοδομική Άδεια ακυρώνοντας την ήδη ισχύουσα. Στη διαδικασία αυτή εμπλέκεται και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) κάτι που σημαίνει, πως, χωρίς εξόφληση (πληρωμή), δεν προχωρά η έκδοση της νέας Άδειας.

Επειδή ελπίζουμε, ότι ο «Κετσέ» είναι υπέρμαχος των αποκαλύψεων, τον (προ)καλούμε να ερευνήσει (αν γνωρίζει τη σημασία της λέξης) και να γράψει, για τα συμφέροντα, που κρύβονται πίσω από το projectτης «Αγιά Σοφιάς», εκτός και αν αφήνει στο θέμα αυτό την πρωτοβουλία στους «εξεγερμένους» της «ΚΟΝΤΡΑ».

 

Για το ποδόσφαιρο.

Όσο για ένα από τα τελευταία του κείμενα, του οποίου η βασική ιδέα είναι πως, «Μόνο η ισορροπία του “τρόμου” εξασφαλίζει ένα κανονικό πρωτάθλημα», θα σας κάνουμε την χάρη να μην το σχολιάσουμε. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι τίποτα περισσότερο, από μια από τις γνωστές του μπαρούφες. Ακόμη και αν το πάρουμε (από την μόνη άποψη που βγάζει κάποιο νόημα), ότι η προάσπιση των συμφερόντων των μεγάλων θα ήταν αρκετή, για να μην επικρατεί ολοκληρωτικά κανείς τους, ακόμη και αν βρίσκουμε ιστορικά προηγούμενα (ειδικά στον «Ψυχρό Πόλεμο»), αυτή η κατάσταση («ισορροπία του τρόμου») δεν συνιστά ξεπέρασμα/άρση της παθογένειας, αλλά την ίδια την παθογένεια (συνέχισή της).

Η «ισορροπία του τρόμου» λειτουργεί, μόνον, όταν ο κεντρικός εξισορροπητικός μηχανισμός (π.χ. Ο.Η.Ε. στην περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου») είναι τόσο αδύνατος (που καταλήγει μαριονέτα, στα χέρια των ισχυρών), ώστε δεν έχει την δύναμη, ούτε να συνεδριάσει. Συνεπώς, η «ισορροπία του τρόμου», που ονειρεύεται ο «Κετσέ» (ίσως γιατί είναι το μόνο που έχει διδαχτεί και καταλαβαίνει) έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη ενός καχεκτικού και ασθενικού Κράτους, το οποίο είναι τόσο αδύναμο, ώστε δεν μπορεί να επιβάλει την νομιμότητα, καταλήγοντας να γίνει άθυρμα (παιχνίδι) στα χέρια επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων και στον αθλητισμό.    

Αν ο «Κετσέ» ονειρεύεται ένα «κανονικό» πρωτάθλημα, για τα παιδιά μας και όχι για τα εκάστοτε αφεντικά του ίδιου και του επαγγελματικού αθλητισμού, θα πρέπει να επιθυμεί την ύπαρξη ενός «κανονικού» Κράτους, το οποίο να είναι (και να αισθάνεται) τόσο δυνατό, ώστε να επιβάλει, πάντα, την νομιμότητα. Θα πρέπει να επιθυμεί μια Κρατική Μηχανή, η οποία να στέκεται πάνω και πέρα από συμφέροντα, μια Κρατική Μηχανή, η οποία, από επιλογή της, δεν θα συναλλάσσεται -όπως η παρούσα- με τ’ αφεντικά του «Κετσέ» και των περισσότερων, από τους υπόλοιπους «δημοσιογράφους», εκβιάζοντάς τους και εκβιαζόμενη, απ’ αυτούς. Μόνον τότε και μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο, θα δούμε ένα «κανονικό» πρωτάθλημα.    

Για επίλογο, αφιερώνουμε, στο απερχόμενο Δ.Σ. του Σωματείου μας, αυτή την εικόνα.Πρόκειταιγια τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης(εκεί κατάντησαν την «Μάνα Α.Ε.Κ.»),που ένας από τους «παρατηρητές» αγόρασε στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Είχε παραπάνω από 2 Ευρώ να δώσει, αλλά σκέφτηκε, μετά, ποιος θα τα διαχειριζόταν και έδωσε μόνον 2 Ευρώ, μόνο και μόνο επειδή λυπήθηκε τα δύο κορίτσια που είχαν στηθεί έξω από τη θύρα 9 και μάζευαν «ελεημοσύνη», σ’ ένα κουτί, για την άλλοτε περήφανη «Μάνα Α.Ε.Κ.», ενώ, σύμφωνα με άλλον παρατηρητή (έχουμε διασκορπιστεί, σε πολλές θύρες του ΟΑΚΑ, για πολύπλευρες «παρατηρήσεις»), στις θύρες, 29 και 31, δεν υπήρχαν κουπόνια, αλλά ένα κουτί, που έριχνες μέσα τον οβολό σου και, φυσικά, δεν ήξερες, που θα …καταλήξει!

Και δύο (προβοκατόρικες εννοείται) ερωτήσεις:

Ερώτηση 1η, προς Αλεξίου: Μαζεύτηκαν πάνω από 1.700 Ευρώ, για την ερασιτεχνική στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.;

Ερώτηση 2η ,προς «Κετσέ»: Εσύ, Κώστα, πόσα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αγόρασες, στους δύο αγώνες, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό;

 

Υ.Γ. Για τις απορίες που «γεννήθηκαν», απ’ όσα γράψαμε παραπάνω, θα επανέλθουμε, με νεότερο κείμενό μας.

 

09 Μάρτη 2016
παρατηρητήριο.

 

Διαβάστηκε 5792 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΤΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο., ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΤΡΕΜΕΤΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ)