Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ – ΜΕΡΟΣ Α’ (ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ – ΜΕΡΟΣ Α’
(ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ)

Ακολουθεί μια ακόμη εμβόλιμη λόγω επικαιρότητας ανάρτηση που τυπικά υπογράφεται από τον watcher 007 αλλά στην ουσία εκφράζει όλους τους παρατηρητές. Όπως θα διαβάσετε και εσείς στο κείμενο αναλύεται μόνο μια από τις προβληματικές παραμέτρους της συνάντησης.

Ανίκανος και «άχρηστος»!!!
(Η «σκοτεινή» πλευρά του Κοντονή)

Και τι δεν κάνει για να εκτίθεται; Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει! Λες και «θέλει» σκόπιμα, να δικαιώνει αυτούς που τον χαρακτηρίζουν «άχρηστο», δηλαδή και εμάς, εκτός όλων των άλλων (Κωνσταντινέας, Αυλωνίτου, Γκιρτζίκης, και άλλα …παιδιά).

Πριν δύο μήνες, ακριβώς, στις 28 Γενάρη, είχαμε σχολιάσει τον Κοντονή και φρόντισε να μας επαληθεύσει, πλήρως! Λες και μας χρωστούσε μια δικαίωση! Είχαμε επιχειρηματολογήσει, τότε σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο Σταύρος Κοντονής θα έπρεπε να μας απαλλάξει της παρουσίας του (βλέπε εδώ).

Φρόντισε, λοιπόν, ο «άχρηστος» Κοντονής, να μας επιβεβαιώσει, απόλυτα, με τις αλλοπρόσαλλες και αχαρακτήριστες ενέργειές του και το «ΦΙΑΣΚΟ» της απαγορευθείσης συνάντησής του, με την ποδοσφαιρική «τρόικα». Νομικός είναι, κατ’ επάγγελμα, ο «άχρηστος» Κοντονής και υφυπουργός, κατ’ επίφαση, αλλά η ολοφάνερη αλαζονεία και έπαρσή του, εξέθεσε, ανεπανόρθωτα, ΟΛΗ την κυβέρνηση, όπως πολύ σωστά δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής, πρώην διαιτητής και ποδοσφαιράνθρωπος Πέτρος Κωνσταντινέας. Το εισαγγελικό «χαστούκι» ήταν …σβουριχτό, έκανε πάταγο και ξεφτίλισε την κυβέρνηση ΟΛΟΚΛΗΡΗ!

Και, βέβαια, δεν έχουμε απαίτηση «αυτοσεβασμού» ομολογίας της ανικανότητας του υφυπουργού(sic!) Κοντονή, «δι’ υποβολής παραιτήσεώς» του, αλλά η σιωπή των κυβερνητικών προϊσταμένων του (Τσίπρας, Μπαλτάς και Αλεκάκης Φλαμπουράρης, ο οποίος Αλεκάκης δίνει την εντύπωση “κολυμπήθρας του Σιλωάμ”, σε άλλες περιπτώσεις) κάνει εντύπωση! Κι’ αντί να «παραιτήσουν» τον «άχρηστο» υφυπουργό αθλητισμού, δείχνουν την περίεργη ανοχή τους, με την ένοχη σιωπή τους! Σφυρίζουν αδιάφορα και παριστάνουν τους …Κινέζους, όταν οι εισαγγελικές αρχές «φτύνουν» τον «άχρηστο» Κοντονή και αυτοί φαντάζονται, ότι …ψιχαλίζει!

 

Όλο αυτό το απίστευτο φιάσκο ΔΕΝ ξεπερνιέται με την απίστευτη «προειδοποίηση», αν όχι απειλή, του Κοντονή :

«για τους  λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν»!

Και γεννάται το ερώτημα : «Ποιοι λόγοι πρέπει να διευκρινιστούν»; Οι εισαγγελικές επισημάνσεις και διευκρινίσεις, για την παρουσία ενός «κατηγορούμενου» ποδοσφαιρικού απόβλητου, για πέντε κακουργήματα;

Δηλαδή, ο Κοντονής αμφισβητεί την απόφαση-εντολή του ανακριτή, περί αποβολής του Μαρινάκη, από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, μέχρι τη δίκη της «εγκληματικής οργάνωσης»;

Δηλαδή, ο Κοντονής δεν γνωρίζει, ότι ο Μελισσανίδης ΔΕΝ έχει θεσμική ιδιότητα ενασχόλησης, με την ΑΕΚ-ΠΑΕ και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, όπως, πολύ σωστά, δήλωσε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας;

Δηλαδή, η «απαγορευθείσα» και ματαιωθείσα συνάντηση δεν είχε θέμα συζήτησης το ποδόσφαιρο;

Γιατί, αν δεν ισχύουν τα παραπάνω «δηλαδή», ο «άχρηστος» Κοντονής πρέπει να …διευκρινίσει, ακριβώς, τους λόγους, που πρέπει να διευκρινιστούν, αλλιώς, μπορεί να θεωρηθεί έμμεση «απειλή» η δήλωση Κοντονή, περί διευκρινίσεων!

Ξέχωρα από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω και εξέθεσαν ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ο Κοντονής είναι «άχρηστος» υφυπουργός αθλητισμού, αφού δείχνει ν’ αγνοεί το άρθρο 3 του αθλητικού νόμου 2725/1999 όπως ισχύει μετά τις τροποποιήσεις του, το οποίο ορίζει ότι:

Άρθρο 3

Κωλύματα εγγραφής - Περιορισμοί

«1. Δεν μπορεί να είναι μέλος αθλητικού σωματείου ή μέλος των οργάνων διοίκησης σωματείου, ένωσης, ομοσπονδίας, επαγγελματικού συνδέσμου ή αθλητικής ανώνυμης εταιρείας ή ειδικός συνεργάτης αυτών, ούτε μπορεί νααναλάβει με οποιονδήποτε τρόπο ή απόφαση των ανωτέρω φορέων οποιαδήποτεαρμοδιότητα ή έργο, ιδίως σχετικά με την εκπροσώπηση, διοίκηση ή διαχείρισητου φορέα:

α) Όποιος δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας του.

β) Όποιος έχει παραπεμφθεί στο δικαστήριο, για κακούργημα, με κλητήριο θέσπισμα, σύμφωνα με το Ν. 663/1977, όπως ισχύει κάθε φορά ή με τελεσίδικο βούλευμα ή έχει καταδικασθεί τελεσίδικα για τέλεση κακουργήματος, καθώς και όποιος έχει καταδικασθεί σε βαθμό πλημμελήματος με τελεσίδικη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε την τελευταία δεκαετία, είτε σε ποινή φυλακίσεως τουλάχιστον τριών (3) ετών είτε, ανεξάρτητα από το ύψος της ποινής, για τα ποινικά αδικήματα του παρόντος νόμου, ή για αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης, κατασκοπεία, κλοπή, υπεξαίρεση, δόλια χρεοκοπία, λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή, δωροδοκία, δωροληψία, παραχάραξη, πλαστογραφία, απιστία, απάτη, εκβίαση, έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί μεσαζόντων

Αν ένας υφυπουργός δεν είναι «άχρηστος», πρέπει να γνωρίζει, απέξω κι ανακατωτά, τους νόμους αρμοδιότητάς του. Και η παράγραφος β) του άρθρου 3 του αθλητικού νόμου 2725 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, ρητά, την εκπροσώπηση, διοίκηση (και εν τοις πράγμασι) σωματείου, ένωσης, ομοσπονδίας, επαγγελματικού συνδέσμου ή αθλητικής ανώνυμης εταιρείας, σε πρόσωπα που σέρνουν στην «πλάτη» τους ένα ή περισσότερα αδικήματα ή περιπτώσεις.

Ποιοι δύο, λοιπόν, από την «τρόικα» των επιχειρηματιών-επενδυτών, συνομιλητών του «άχρηστου» υφυπουργού αθλητισμού, ΔΕΝ έχουν «δικαίωμα ενασχόλησης» με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον, με βάση την παραπάνω παράγραφο ; Γνωρίζει ο «άχρηστος» Κοντονής την παράγραφο β); Γιατί, αν ΔΕΝ την γνωρίζει, πρέπει να παραιτηθεί, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Αν την γνωρίζει, πρέπει να τον «παραιτήσει» ο Τσίπρας, για «δόλια» απόκρυψη ενεργειών και καταστρατήγηση νόμου!!!

Αυτά, προς το παρόν, για τη «σκοτεινή» πλευρά του «άχρηστου» υφυπουργού αθλητισμού (λέγε με, Κοντονή) και θα επανέλθουμε, με νεότερα, τις επόμενες μέρες.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

 

28 Μάρτη 2016
watcher_007.

Διαβάστηκε 4903 φορές

Σχετικά Άρθρα