Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (Α’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΗΔΗ 3 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
(Α’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΗΔΗ 3 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ)

Δεν υποφέρεται πια αυτός ο Αλεξίου. Με ότι έχει καταπιαστεί το έχει μαγαρίσει. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Όταν με το καλό μας κάνει την τιμή να μας μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση τότε θα δημοσιοποιηθούν όλα του τα κατορθώματα και θα θαυμάσει σύμπασα η Πλάση. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ -όπως αυτή επί των ημερών του- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή θα δούμε ότι:

 • Μπήκε σε τόσο κόπο να ζητήσει από το Πρωτοδικείο τον διορισμό Προσωρινής Διοίκησης στο Σωματείο για να κάνει τριπλό Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό και να προκηρύξει εκλογές.
 • Μπήκε σε τόσο κόπο να «κρύψει» την κατάθεση της Αίτησης Διορισμού Προσωρινής Διοίκησης για να την «αποκαλύψει» όταν νόμιζε ότι τον συνέφερε να το κάνει.
 • Μπήκε σε τόσο κόπο (όχι μόνος του) να ελέγξει πλήρως την εκλογική διαδικασία.
 • Μπήκε σε τόσο κόπο για να ξαναβγεί Πρόεδρος όταν διέρρεε ότι δεν θα είναι.
 • Μπήκε σε τόσο κόπο να βρεί κάποια «μεγάλα» ονόματα για το Δ.Σ. τα οποία συν τοις άλλοις θα βοηθούσαν -υποτίθεται- οικονομικά.
 • Έχει βρεί για πρώτη φορά στα χρονικά του Σωματείου τέτοιους και τόσους χορηγούς (βλέπε εδώ).
 • Είχε πάρει «εγγυήσεις» (έτσι δήλωνε η Κάσκαρη) για οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο για διορισμό Προσωρινής Διοίκησης, ωστόσο δεν περίμενε καν τον διορισμό της. Πήρε μια «Προσωρινή Διαταγή» με την οποία οριζόταν ως Διοίκηση η προτεινόμενη από αυτόν (με την αίτηση διορισμού Προσωρινής Διοίκησης) για να τρέξει ΜΟΝΟ τις τρέχουσες υποθέσεις του Σωματείου μέχρι τη συζήτηση της αίτησης.

Με βάση αυτή την «Προσωρινή Διαταγή» έβαλε την προσωρινά Προσωρινή Διοίκηση να προκηρύξει Απολογιστική Γ.Σ. η οποία ενέκρινε σε μισή ώρα μέσα Διοικητικούς και οικονομικούς Απολογισμούς 3 ετών και προκήρυξε εκλογές. Από τους 15+2 προτεινόμενους στην Προσωρινή Διοίκηση στις εκλογές συμμετείχαν και εκλέχτηκαν στο Δ.Σ. 4. Οι 3 (Αλεξίου, Σπυρόπουλος, Κάσκαρη) ως τακτικά μέλη, ο 4ος (ο κος Μάρκου) εκλέχτηκε τελικά πρώτος αναπληρωματικός (βλέπε εδώ).

Σημείωσα ήδη από την αρχή ότι με οτιδήποτε και αν έχει καταπιαστεί ο Αλεξίου αυτό δεν έχει μείνει όρθιο. Δεν έχει φτουρίσει. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε ν’ αποτελεί και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής.

Ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση είχαμε αποχωρήσεις. Ο λόγος είναι ότι το Δ.Σ. -στην Ερασιτεχνική τουλάχιστον- δεν είναι όργανο Διοίκησης αλλά χρηματοδότησης. Έτσι στην πρώτη του συνεδρίαση τέθηκε το ζήτημα πόσα λεφτά μπορεί να βάλει κάθε μέλος του. Έλα όμως που ένα μέλος του (δεν έχει σημασία ποιός) δεν μπορούσε να βάλει λεφτά. Έτσι του ζητήθηκε να παραδώσει την θέση του στον επόμενο.

Από τη αρχή επίσης το μέλος Απόστολος Σπυρόπουλος δήλωσε ότι «λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συμμετέχει» και από τότε δεν έχει δώσει το παρόν στις συνεδριάσεις του οργάνου. Αυτό που δεν δήλωσε (αλλά δεν θέλει ακι πολύ μυαλό να το καταλάβει κανείς) είναι ότι εξ' αιτίας της υπαγωγής του «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα θα χάσει από το «κούρεμα» αρκετά λεφτά. Συνεπώς στην φάση αυτή προέχει η εξασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας της επιχείρησης του και όχι η χρηματοδότηση της Α.Ε.Κ. Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 παράγραφος 3 του Καταστατικού:

«Μέλος που αδικαιολόγητα απουσιάζει σε τρεις συνεχόμενες τακτικές συνευρέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου κηρύσσεται έκπτωτο και αντικαθίσταται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.»

Τώρα αν με ρωτάτε τι εννοεί ο ποιητής με το «συνερεύσεις» δεν τολμώ ούτε και επιθυμώ καν να σκεφτώ.

Τέλος παραιτημένος από το Δ.Σ. πρέπει να θεωρείται και ο κος Αρχοντής ο οποίος ανέλαβε το Γυναικείο Βόλεϊ ο οποίος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ (που λένε και οι επαγγελματίες) έχει δώσει τουλάχιστον 15.000 Ευρώ για να καλύψει χρέη της περσυνής περιόδου. Έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτριες για την στελέχωση της ομάδας, οι οποίες όμως για να υπογράψουν ζητούν εξασφαλίσεις, αφού πλέον η Α.Ε.Κ. στην πιάτσα θεωρείται αναξιόπιστη. Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε προσωπικά να δώσει τις ζητούμενες εγγυήσεις (άλλωστε είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και η διοικητική ευθύνη είναι συλλογική) αναζήτησε στο τηλέφωνο τον Πρόεδρο για να συννενοηθεί μαζί του. Έλα όμως που ο Αλεξίου (όπως έκανε και κάνει και με άλλους) δεν το σηκώνει το ρημάδι το ακουστικό.

Βάζοντας κάτω τα πράγματα και θεωρώντας απολύτως αξιόπιστα όσα εκτέθηκαν παραπάνω έχουμε:

 • Από το 15μελές Δ.Σ. έχουν αποχωρήσει/παραιτηθεί 3.
 • Οι 3 πρώτοι αναπληρωματικοί είναι οι: Μάρκου, Μιχαλόπουλος και Τσιμπλάκης.
 • Από τον συνδυασμό «ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Κ.» απομένουν 2 αναπληρωματικοί οι: Ξενοφωντίδης και Παπαδόπουλος, ενώ στους δύο αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι Μανουσάκης, Πελεκούδας που κατέβηκαν ξεχωριστά.

Μετά απ’ όσα έχουμε δεί τα τελευταία 3 χρόνια, λέτε να δούμε Δ.Σ. που τυγχάνει (σύμφωνα με τα ΑΕΚτζήδικα main stream Μ.Μ.Ε.) της υποστήριξης Αγγελόπουλου και Μελισσανίδη να πέφτει στην ανάγκη των Μανουσάκη και Πελεκούδα για να λειτουργήσει; Λέτε;

Από την επόμενη εβδομάδα θα υπαρξει θέμα σχετικά με πληροφορίες που έφτασαν εσχάτως στ’ αυτιά μας και αφορούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Αλεξίου να βρεί λεφτά για να συνεχίσει να κάνει κουμάντο στην Ερασιτεχνική.

 

Υ.Γ. Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα ακούω να λέγονται δύο φράσεις, οι οποίες είναι άσχετες μεταξύ τους. Η μία είναι η κλασική όταν οι πολιτικές εξελίξεις είναι ρευστές και κυκλοφορεί σε 2 παραλλαγές:

 • Που ’σαι ρε Παπαδόπουλε.
 • Ένας Παπαδόπουλος (Σ/χης) μας χρειάζεται.

Η δεύτερη έχει σχέση με τα της Α.Ε.Κ.:

 • Που ‘σαι ρε Χατζηχρήστο.

Δεν είμαι σίγουρος αν τους λείπει ως εν τοις πράγμασι «Διοικητικός Ηγέτης» της ORIGINAL ή ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής (ή και τα δύο), πάντως τους και μας λείπει. Τουλάχιστον τότε διοικητικά υπήρχε ζωή στον πλανήτη Α.Ε.Κ.

Με τις υγείες μας/σας.

 

22 Ιούλη 2016
παρατηρητής 1.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 4419 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (Α’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΗΔΗ 3 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ)