Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΑΣ & Α.Ε.Κ. (Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ(;) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή Ο ΝΕΟΣ ΑΕΚΑΡΧΗΣ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΑΣ & Α.Ε.Κ.
(Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ(;) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή Ο ΝΕΟΣ ΑΕΚΑΡΧΗΣ;)

Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι, λέει ο θυμόσοφος λαός όταν θέλει να υπογραμμίσει την κάθε είδους ξηρασία (ειδικά την οικονομική) που απειλεί να καταστρέψει ότι έχει απομείνει. Η κατάσταση στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. είναι ανάλογη του τόπου που τον κατακαίει ο ήλιος, απειλώντας ακόμη και την ύπαρξη της. Μιλάμε προφανώς για την «οικονομική ξηρασία» η οποία απειλεί ακόμα και την αγωνιστική ύπαρξη των τμημάτων ειδικά του Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές βγαίνουν μπροστά όσοι το λέει η περδικούλα τους και φυσικά το αντέχει η τσέπη τους. Το τελευταίο διάστημα στα κοινά της Α.Ε.Κ. -εκτός του Μελισσανίδη- υπάρχουν άλλα τρία καυτά ονόματα του:

  • Αλέξη Αλεξίου (τον οποίο όλοι πλέον σιχτιρίζουν),
  • Μάκη Αγγελόπουλου (ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε.) και
  • Χάρη Κουτά (συν-χρηματοδότη της Κ.Α.Ε.).

Αφήνοντας κατά μέρος τους δύο πρώτους ας ασχοληθούμε σήμερα με ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα με τον Χάρη Κουτά. Αυτά που σίγουρα γνωρίζουμε ως τώρα είναι:

  • Είναι γνήσιος ΑΕΚτζής.
  • Είναι (ή τουλάχιστον ήταν ως τώρα) πολύ χαμηλών τόνων.
  • Έχει αναλάβει μεγάλο (ίσως το μεγαλύτερο) από το οικονομικό βάρος της Κ.Α.Ε. Απ’ όσα γνωρίζουμε έχει δώσει τουλάχιστον 300.000 Ευρώ το τελευταίο διάστημα, δίνοντας έτσι βαθιά οικονομική ανάσα στην Κ.Α.Ε.
  • Είχε την πρόθεση πριν τις τελευταίες εκλογές να χρηματοδοτήσει και την Ερασιτεχνική, αλλά η υπόθεση κόλλησε στην μη απάντηση από μέρους του Αλεξίου στην λογικότατη απαίτηση του να είναι Πρόεδρος της άνθρωπος του (ο οποίος και θα ήλεγχε την διάθεση των χρημάτων).

Αυτά είναι τα μόνα σίγουρα σχετικά με τον Χάρη Κουτά.

Υπάρχουν όμως και κάποιες φήμες οι οποίες ακόμη και αν είναι φήμες έχουν την δική τους αξία. Προκειμένου «να μη ρίξουμε νερό στον μύλο της αντίδρασης» που θα ‘λεγε και ο Καπετάν-Γιώτης δεν θ’ αναφερθούμε σ’ αυτές ακόμα και αν είμαστε σίγουροι ότι τις έχουν ακούσει αρκετοί. Σε κάθε όμως περίπτωση το ζήτημα είναι ότο ο Χάρης Κουτάς (όπως και κάθε άλλος που έχει το «μικρόβιο» της προσφοράς και κάποια οικονομική επιφάνεια) είναι αυτό που λένε οι Ελληνάρες assetγια την Ερασιτεχνική. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να προσέξουμε να μην «κακοπέσει» και απογοητευθεί «ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του».

Εμείς εκτός από το να του ευχηθούμε «καλό κουράγιο» και «καλή δύναμη» του εφιστούμε την προσοχή στις επιλογές του τις οποίες και θα πρέπει να ζυγίσει κάθε φορά πολύ καλά. Του ευχόμαστε επίσης να παραμείνει προσγειωμένος στη Γή και να μην παρασυρθεί σαν τον Ίκαρο σε υπερ-υψηλές πτήσεις. Του προτείνουμε να επιλέγει προσεκτικά που θα δίνει και πόσα λεφτά. Τέλος ελπίζουμε να έχει το «γνώθι σ’ αυτόν» και ν’ αντισταθεί στην παρόρμηση που πιάνει καθένα που ασχολείται με το παραγοντιλίκι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του να γίνει συνώνυμο του Σωματείου, στην περίπτωση μας «ΑΕΚάρχης».

Αν θέλει να βοηθήσει την αγαπημένη μας Α.Ε.Κ. είναι προτιμότερο πριν αρχίσει να δίνει αφειδώς λεφτά να πιέσει για τις απαραίτητες αλλαγές που θα εξυγιάνουν αρχικά και θα δυναμώσουν στη συνέχεις την Ερασιτεχνική. Και για αρχή το πρώτο που χρειάζεται είναι να φύγουν όλοι όσοι βρωμίζουν το Σωματείο και να παραμείνουν ανοιχτά για μέρες τα παράθυρα μπας και φύγει η μπόχα. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ο Αλέξης Αλεξίου. Είτε με τις μηνύσεις για την συκοφαντική δυσφήμιση του (οπότε και θα βγουν ΟΛΑ στη φόρα), είτε με το πόρισμα του Διαχειριστικού Ελέγχου για το διάστημα από το 2004 ως σήμερα τον οποίο σκοπεύει να παραγγείλει σε εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών (μήπως είναι η MAZARS;).

Τις επόμενες μέρες και αφού επιβεβαιώσουμε κάποιες πληροφορίες θα επανέλθουμε στον Χάρη Κουτά και τον ρόλο που αυτός μπορεί (σύμφωνα με κάποιους) να παίξει στα κοινά της Α.Ε.Κ.

 

23 Ιούλη 2016
παρατηρητήριο.

 

Διαβάστηκε 5636 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΑΣ & Α.Ε.Κ. (Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ(;) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή Ο ΝΕΟΣ ΑΕΚΑΡΧΗΣ;)