Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ.: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ (ΑΡΚΕΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ.: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
(ΑΡΚΕΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)

Τον γνωρίσαμε ως δικηγόρο που αναλάμβανε δωρεάν υποθέσεις της ORIGINAL αρχικά και στη συνέχεια του Σωματείου. Λίγο πριν τις εκλογές του 2013 τον είδαμε ν’ αναλαμβάνει και διοικητικές ευθύνες κινώντας -έστω από το παρασκήνιο- τα νήματα στο Σωματείο. Μετά την αποπομπή/καθαίρεση/καρατόμηση του Κοτσάτου τον είδαμε «πρώτο βιολί» να διαχειρίζεται τις τύχες ενός πτωχευμένου (και χωρίς πηγές εσόδων) πλήν όμως ιστορικού Σωματείου. Σήμερα οικονομικά η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει και η πίεση έχει αυξηθεί.

Γνώριζε ότι για να παραμένει στην καρέκλα του Προέδρου πώς έπρεπε να ηγείται μιας στιβαρής Διοίκησης, η οποία να μπορεί να καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες των τμημάτων του Σωματείου δίνοντας έτσι ελπίδα στον κόσμο ότι όλο και κάποιο τίτλο μπορούμε να πάρουμε (αρκεί να μας ευνοήσει και η Τύχη). Οι υπολογισμοί όμως αυτοί δεν του βγήκαν. Ούτε το 2013, ούτε πολύ περισσότερο φέτος. Από το Δ.Σ. του 2013 οι Κοτσάτος και Λαζόπουλος χάθηκαν (για διαφορετικούς λόγους καθένας τους) ως χρηματοδότες, ενώ ο Αγγελόπουλος έδωσε μεν κάποια λεφτά για το Σωματείο, αλλά στην ουσία ασχολείται με την Κ.Α.Ε.

Από το παρόν Δ.Σ. το φερόμενο ως το πλέον «βαρύ πορτοφόλι» του (ο Σπυρόπουλος) καλείται ν’ αντιμετωπίσει την χασούρα που θα προκύψει από την υπαγωγή του «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα από το να χρηματοδοτήσει την Ερασιτεχνική. Απ’ όσο έχουμε μάθει έχει μπεί και ο ίδιος στη μακρά λίστα όσων έχουν κακές προσωπικές σχέσεις με τον Αλεξίου.

Παραπάνω χρησιμοποίησα παρατατικό και όχι ενεστώτα υπονοώντας ότι ο Αλεξίου δεν είναι αυτή τη στιγμή Πρόεδρος του Δ.Σ. Πράγματι σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η θητεία του στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής έχει τελειώσει. Βέβαια ένα τέτοιο αυθεντικό ταλέντο στα Διοικητικά (ειδικά στο να κάνει ότι τον προστάζουν) δεν θα πάει χαμένο. Θ’ αξιοποιηθεί αλλού. Ωστόσο μετά και από αυτή την εξέλιξη (για την οποία θα επανέλθουμε αλλού) εκτός της οικονομικής «μαύρης τρύπας» δημιουργείται και αντίστοιχη διοικητική. Αφήνοντας για προσεχές κείμενο τον τρόπο κάλυψης της διοικητικής «μαύρης τρύπας» (που όμως «πάει πακέτο» με την αντιμετώπιση των οικονομικών της Ερασιτεχνικής) ας δούμε τι θα παραλάβει αυτός που θ’ αποφασίσει ν’ Αναδεχθεί τον διπλό ρόλο τόσο του Προέδρου του Δ.Σ. όσο και του χρηματοδότη.    

Και τώρα;

Ψάχνουμε πάλι από την αρχή χρηματοδότη. Κάναμε και αυτή τη χαριτωμενιά με την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ.» και τα δεκάευρααλλά δε φτάνει. Επειδή η Ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος λεφτάς (να σώσει το Σωματείο) πεθαίνει τελευταία, εμείς σήμερα σας δίνουμε μια εικόνα σχετικά με τα χρέη της Ερασιτεχνικής:

  • Ανδρικό Βόλεϊ: 500-600.000. Μοιράζοντας τη διαφορά ας πούμε 550.000.
  • Γυναικείο Βόλεϊ: ήταν κοντά στα 150.000. Άντε τώρα να μειώθηκαν κατά 15-20.000 Ευρώ. Ας πούμε 130.000.
  • Χάντμπολ: άστα να πάνε. Αν αληθεύουν όλα όσα ακούστηκαν μετά την αποχώρηση Λαζόπουλου, τότε οικονομικά το Χάντμπολ βρίσκεται στην ίδια θέση με το Ανδρικό Βόλεϊ. Δηλαδή είναι μέσα περίπου 500 χιλιάδες.
  • Άλλα τμήματα: Τα χρέη των υπολοίπων τμημάτων είναι μεν μικρότερα και κυρίως αφορούν τα ενοίκια των χώρων που χρησιμοποιούν.
  • Διοίκηση: Χρωστά κυρίως στο Ι.Κ.Α., αλλά και ενοίκια για τα μέχρι τώρα γραφεία της, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε (όσο και αν θέλουν να το ξεχνούν οι διοικούντες) ότι οι υπάλληλοι της Ερασιτεχνικής βρίσκονται ακόμη σ’ επίσχεση εργασίας.

Προσθέτοντας όλα τα παραπάνω καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα πως για να μηδενίσουν τα χρέη της Ερασιτεχνικής ο νέος Πρόεδρος/χρηματοδότης της θα πρέπει να διαθέσει μόνο για τις αμαρτίες του παρελθόντος κοντά στο 1,5 εκ. Ευρώ. Πιθανόν κάποια από τα παραπάνω χρέη να εξυπηρετούνται από τα κατασχετήρια σε βάρος της Ερασιτεχνικής τα οποία έχουν κοινοποιηθεί σε Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. και εξ’ αιτίας των οποίων η Ερασιτεχνική δεν εισπράττει ούτε σέντ από το 10% που δικαιούται. Αν δε θέλει να δημιουργήσει και πρωταγωνιστικές ομάδες τότε το ποσό που απαιτείται μπορεί να φτάσει και τα 2 εκ. Ευρώ.

Αν μετά τα παραπάνω υπάρχει κάποιος εύελπις (γεμάτος καλές ελπίδες) αλλά και αποφασισμένος να μπλέξει με τα διοικητικά της Α.Ε.Κ. πληρώνοντας τα παραπάνω αναφερόμενα ποσά, ας επικοινωνήσει με το Σωματείο. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι «να τα βρεί» πρώτα με τον Αλεξίου, αποδεχόμενος προφανώς τον τελευταίο ως κουμανταδόρο (ακόμη και αν δεν είναι Πρόεδρος) και σε κάθε περίπτωση μέλος του Δ.Σ.

 

23 Αυγούστου 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4044 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ.: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ (ΑΡΚΕΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)