Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ …«ΣΥΜΦΩΝΙΑ»;;; (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 31)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ …«ΣΥΜΦΩΝΙΑ»;;;
(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 31)

Η αποκάλυψη που ακολουθεί συμπληρώνει την εικόνα σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται στο παρασκήνιο για την προώθηση του projectτης «Αγιά Σοφιάς». Θυμόμαστε όλοι μας την ομοβροντία πανομοιότυπων δημοσιευμάτων σχετικά με το γήπεδο, σύμφωνα με τα οποία ο Σκουρλέτης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος παρέκαμψαν εντέλει τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας στο ζήτημα των υψομετρικών τα οποία ανέλαβαν να τα ολοκληρώσουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου.

Είναι προφανές, μετά την αποκάλυψη που «ξετρύπωσε» και επιμελήθηκε ο watcer_007 και την οποία προσυπογράφουμε όλοι οι «παρατηρητές», ότι η ουσία των δημοσιεύματων ήταν μπούρδες. Το Υπουργείο επειδή δεν μπορεί να παρακάμψει τον Δήμο, ζήτησε και παζάρεψε την συνεργασία του. Φυσικά στο παζάρεμα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Για να μην σας μένουν απορίες και για να έχετε την πλήρη εικόνα καλά θα κάνετε να διαβάσετε τουλάχιστον το Υ.Γ.2 αυτού του κειμένου. Ακολουθεί η αποκάλυψη όπως την επιμελήθηκε ο watcer_007.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν διαδικτυακά δημοσιεύματα, κυρίως, αλλά και έντυπα, για την «εξαφάνιση» του Άρη Βασιλόπουλου, από το προσκήνιο της δημοσιότητας. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δεν ακούγεται, τους τελευταίους μήνες. Λες και έχει λουφάξει, στο …καβούκι του. Αρκετά ακούγονται και σχολιάζονται, για την …απουσία αυτή του Άρη (όχι του Βελουχιώτη). Σίγουρα, αιτία δεν είναι κάποιες επισκέψεις, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, παρέα με το συντονιστή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας και του αστυνομικού συνοδού τους, ούτε οι τελευταίες βόλτες του Άρη, στην πλατεία Κλαυθμώνος, παρέα, πάντα, με αστυνομικό συνοδό.

Ο Άρης είχε πέσει, με τα μούτρα, στη σύνταξη και περάτωση της Διαχειριστικής Μελέτης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, την οποία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά πλειοψηφία, στις 22 Ιούνη και έπρεπε να υποβληθεί, για έγκριση, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Δασαρχείο). Είναι βασικής σημασίας η έγκριση της Μελέτης του Άλσους, η Διαχείριση της οποίας απαιτεί 750.000 ευρώ, περίπου.

Όμως, πριν τις σκοτούρες της Μελέτης Διαχείρισης του Άλσους, ο Βασιλόπουλος πέρασε μια «δοκιμασία», όταν ο Σκουρλέτης, ως «σύγχρονος Μαυρογιαλούρος», υπέγραψε, στις 31 Μάρτη, την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΠΟ του Σκουρλέτη ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος Δήμος Ν.Φ. είχε επιστρατεύσει «ειδικούς επιστήμονες» και «ινστιτούτα» Περιβάλλοντος, για τη σύνταξη μελετών κατά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού», όπως ονομάστηκε το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο «Μαυρογιαλούρος» Σκουρλέτης, ως γνωστόν, έγραψε όλες τις μελέτες του Βασιλόπουλου στα …παπούτσια του και υπέγραψε την ΑΕΠΟ, την οποία ο Γιώργος Πάνος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας και «αυτοκόλλητος» του Βασιλόπουλου, χαρακτήρισε πολιτική απόφαση κορυφής,σε μία ειρωνική και σκληρή ανακοίνωσή του, στις 7 του περασμένου Απρίλη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας ανέφερε, στην ανακοίνωσή του, το Ρυθμιστικό Νομοσχέδιο (Ν.4277/2014) και την απόφαση της Πολιτικής του Γραμματείας, η οποία δήλωνε, τον Ιούλη του 2014, μεταξύ άλλων: 

“Να ανεγερθεί το γήπεδο, στα όρια του παραχωρητηρίου στην ερασιτεχνική, χωρίς καμιά επέκταση στο Άλσος, που αποτελεί δασική έκταση”. 

Προφανώς, ο κ. πρόεδρος έμπλεξε την Πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, για την αναφορά «χωρίς καμιά επέκταση στο Άλσος», η οποία δεν είχε σχέση με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αφού με ή και χωρίς την επέκταση στο Άλσος, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις ΔΕΝ αλλάζουν, για 2,5 στρέμματα, όπως αποφάσισε και το ΣτΕ, τον Ιούνη του 2015.

Της ανακοίνωσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας είχε προηγηθεί «παραπονιάρικη» ανακοίνωση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, στις 4 του περασμένου Απρίλη, η οποία ανακοίνωση αναμενόταν, από τον «Μαυρογιαλούρο» Σκουρλέτη και τις εταιρίες «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» και «DIMANDA.E.».

Συνέπεια των ανακοινώσεων αυτών, ήταν η συνάντηση του «πολιτικάντη» Σκουρλέτη και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΕΝ, όπως η Γ.Γ. κα Μπαριτάκη, η οποία είχε υπογράψει παράταση δύο μηνών, της διαβούλευσης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, το Σεπτέμβρη του 2015 και αντιπροσωπείας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και συμπαραστάτες, τον Αντιδήμαρχο Ν. Καλαμπόκη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γ. Πάνο.

Στη συνάντηση αυτή, ο Σκουρλέτης έδειξε «επιθετικότητα» και ειρωνεία, θέλοντας να «καθυποτάξει» τους …αντιπάλους του, ενώ η Γ.Γ. κα Μπαριτάκη κράτησε σιωπηρή στάση, στις επιθέσεις του «πολιτικάντη» υπουργού της.

Ο Βασιλόπουλος και η συνοδεία του εξέφρασαν τις απόψεις τους, περί «ανυποληψίας», εκ μέρους του Σκουρλέτη, των εκθέσεων «ειδικών επιστημόνων» και ινστιτούτου περιβάλλοντος, αλλά …«όσο θέλεις βρόντα, στου Σκουρλέτη τα …ώτα»! Οι «δημαρχιακή» αντιπροσωπεία έφυγε απογοητευμένη, μεν, αλλά όχι και τόσο ανικανοποίητη, σύμφωνα με «κύκλους» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Και, βέβαια, προκύπτει η απορία μυστικότητας της συνάντησης. Ούτε το ΥΠΕΝ, ούτε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας, ανακοίνωσαν τη συνάντηση αυτή! Γιατί; Ακόμη και τώρα, μία ανακοίνωση δεν χαλάει τη …μαγιά! Ειδικά, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας δεν έχει να χάσει κάτι! Εκτός και αν…..

Πάντως, την «ουσία» της ΑΕΠΟ του Σκουρλέτη, ανέφερε (έγραψε) στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας, Γιώργος Πάνος :

«….η απόφαση έγκρισης της ΜΠΕ, από το ΥΠΑΠΕΝ, για το έργο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ, άνευ όρων, παραβλέποντας όλες τις παρατηρήσεις της Περιφέρειας, του Δήμου και έγκριτων επιστημόνων, είναι πολιτική απόφαση κορυφής».

Και έχει απόλυτο δίκιο! Γιατί η «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» των συνεργατών του «projectmanager» Δ. Ανδριόπουλου ΔΕΝ αντέχει σε επιστημονική κριτική! Μόνο ο «τεράστιος περιβαλοντολόγος» Σκουρλέτης μπόρεσε και αντιλήφθηκε τις επιπτώσεις της!

 

17 Σεπτέμβρη 2016
«ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ»

 

Διαβάστηκε 3821 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ …«ΣΥΜΦΩΝΙΑ»;;; (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 31)