Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»; (ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»;
(ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;)

Κάθε οργανισμός που ζει στον πλανήτη μας προσπαθεί να φέρει στα μέτρα του το περιβάλλον του. Αυτό επιβάλλεται από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης καθώς μόνο μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι ελπίδες επιβίωσης του (ακόμη και μόνο για μια ακόμη μέρα) και μακροπρόθεσμα διαιώνισης του. Συνεπώς, ΔΕΝ πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτοί που η Μοίρα έφερε στη δεδομένη στιγμή στο τιμόνι της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. δίνοντας τους την ευθύνη της διαχείρισης της Ιστορίας και του ονόματος (trade mark) της «Βασίλισσας» τα έχουν σκατώσει. ΔΕΝ πρέπει να μας εκπλήσσει γιατί το μόνο που έκαναν ήταν να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους▪ τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Στην εποχή των «Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» επιχείρησαν το ακατόρθωτο: Να καταθέσουν έγκαιρα (αφού είχε δοθεί ολιγοήμερη παράταση) στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. τον Φάκελο για την Αδειοδότηση της επόμενης περιόδου. Ο μπασκετικός συντάκτης Γιώργος Βαλαβάνης που μας μετέφερε τη σχετική είδηση (βλέπε εδώ) αναρωτιόταν αν ο Φάκελος ήταν «πλήρης». Το έθετε (ευγενικά) έτσι επειδή ΔΕΝ ήθελε να μας πει ξεκάθαρα ότι μας κοροϊδεύουν οι «νάνοι» που διοικούν την «Βασίλισσα». Τελικά, αποδείχτηκε πάρα πολύ σύντομα (συντομότερα, ίσως, απ’ όσο περίμεναν και ήλπιζαν οι διοικούντες την Κ.Α.Ε.) ότι ο «Φάκελος Αδειοδότησης» ήταν τόσο «πλήρης» όσο εκείνος του γηπέδου που κατατέθηκε τον Αύγουστο του 2014 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι απλά κατατέθηκε για να κατατεθεί (εγκαίρως) με τη λογική ότι στην πορεία θα συμπληρωνόταν με τ’ απαραίτητα έγγραφα. Χρειαζόταν χρόνος για να πεισθούν οι ξένοι να υπογράψουν. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ελάχιστο χρόνο μετά την κυκλοφορία της είδησης για την κατάθεση των δικαιολογητικών σχετικά με την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν οι Λανγκφορντ, Λοτζέσκι & Μορέιρα μας πληροφόρησαν (βλέπε εδώ) ότι ΔΕΝ είχαν υπογράψει διακανονισμούς (προφανώς γιατί πλέον ΔΕΝ εμπιστεύονταν τις υποσχέσεις των διοικούντων προς αυτούς. Αλήθεια, πόσοι πιστεύουν πλέον ότι ο Λάνγκφορντ ήταν τόσο πολύ τραυματίας που δεν μπορούσε να παίξει στους Τελικούς; Μήπως ήταν απλά απλήρωτος;

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα με τις δηλώσεις του Ματσιούλις (βλέπε εδώ), από τις οποίες ξεχωρίζει λόγω της σημασίας του το ακόλουθο απόσπασμα:

«Εδώ μιλάμε για παραπάνω 3-4 μισθούς και η ομάδα το ήξερε. Όμως διοχέτευσαν στον τύπο πληροφορίες για να γράψουν άρθρα και να το ρίξουν στους παίκτες ότι δήθεν θέλουμε να ρίξουμε την ομάδα για μόλις 2 μισθούς. Αλλά συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο, του είπαμε ότι πρέπει να μας σέβεται και να μην μας μειώνει, γιατί ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια και δεν θέλουμε να την πούμε ανοικτά στον κόσμο. Του είπαμε ότι αν συνεχίζει να μας μειώνει δημόσια, έχουμε όλοι σόσιαλ μίντια και θα τα βγάλουμε όλα στην φόρα. Του είπαμε πόσα λεφτά μας χρωστάει και υπήρξε συναγερμός. Υπάρχει μια προθεσμία μέχρι 15 Ιουνίου που είτε πρέπει να μας πληρώσουν είτε να μας διακανονίσουν τα χρέη, αλλά οι παίκτες δεν περιμένουν κάτι τέτοιο. Τα ίδια έγιναν και πέρσι αλλά ακόμα περιμένουμε.».

Από το παραπάνω απόσπασμα προκύπτει ότι:

  • Όσα μαθαίνετε μέσω του «τύπου» είναι ελεγχόμενα (άρα ψέματα).
  • Μίλησαν με τον «Πρόεδρο» (τον «ιδιοκτήτη» Αγγελόπουλο εννοεί ή τον Αλεξίου;) και του ζήτησαν να τους σέβεται και να μη τους μειώνει γιατί θα μιλήσουν ανοιχτά.
  • Του είπαν πόσα τους χρωστάει!!! Λες και αυτός ΔΕΝ ήξερε ή ΔΕΝ μπορούσε να μάθει μέσα σε 5’.
  • Σας πληροφορεί ότι τα ίδια έγιναν και πέρυσι και πως οι παίκτες δεν ελπίζουν πως φέτος θ’ αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Τη χαριστική βολή στην έκπτωτη και οικονομικά «Βασίλισσα» έδωσαν οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ (βλέπε εδώ). Σ’ αυτές ο Κιθ δίνει μαθήματα υπευθυνότητας λέγοντας ότι τελικά θα υπογράψει τον διακανονισμό μόνο και μόνο για να δώσει την ευκαιρία στη μεν Α.Ε.Κ. να διασωθεί στους δε παίκτες που έχουν ακόμη συμβόλαιο μαζί της να πάρουν τα λεφτά για τα οποία έχουν υπογράψει. Επιπλέον δίνει και μάθημα οικονομικής διαχείρισης στους Αγγελόπουλο-Αλεξίου. Τόσο πολύ ξεφτίλισαν την «Βασίλισσα» αυτοί που την διοικούν.

Οι οποίοι για να μην τους αδικώ ψυχορραγούν μαζί της. Γιατί, αν η «Βασίλισσα» «βαρέσει κανόνι» εκτός των ευθυνών που θα έχουν ΔΕΝ θα μπορέσουν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ να βρουν θεσούλα σαν κι αυτή που έχουν μ’ όλα τα παρελκόμενα της. Η μοίρα τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μ’ αυτή της Κ.Α.Ε και το γνωρίζουν. Αν «πέσει» αυτή θα τους συμπαρασύρει με τον ίδιο τρόπο που ένα βυθιζόμενο πλοίο συμπαρασύρει στη δίνη του το πλήρωμα του. Όσο κρύβονται και δεν μιλούν ανοιχτά στον κόσμο της Α.Ε.Κ. τόσο η κατάσταση και για την Κ.Α.Ε. και για εκείνους χειροτερεύει. Το χειρότερο είναι πως ΔΕΝ τους έχει μείνει πολύ άμμος στη κλεψύδρα.

18 Ιούνη 2021
«πουθενάς 1».

Διαβάστηκε 509 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»; (ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;)