Font Size

SCREEN

Cpanel

ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
(ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;)

Για τα δεδομένα «της Α.Ε.Κ. του Διοικητικού Ηγέτη» η Διοίκηση-Ιδιοκτησία κινήθηκε φέτος γρήγορα και σε χρόνο-ρεκόρ έκλεισε νέο προπονητή και κάποιους παίκτες που φαίνεται με βάση το βιογραφικό τους ότι μπορούν να βοηθήσουν. Από κει και ύστερα τίποτα. Ενδιαμέσως, η ομάδα ξεκίνησε στο Πήλιο την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, η κορύφωση της οποίας τη φέρνει στον Β’ Γύρο του EUROPA CONFERENCE LEAGUE (της νέας και πιο χαμηλόβαθμης διοργάνωσης της UEFA) απέναντι κατά πάσα πιθανότητα στην Βοσνιακή Βελέζ. Κατά πάσα πιθανότητα γιατί πριν την Α.Ε.Κ. η Βελέζ πρέπει ν’ αποκλείσει την Βορειο-Ιρλανδική Κολερέιν (βλέπε εδώ).

Οι κρίσιμοι τόσο για την Ευρωπαϊκή πορεία της Α.Ε.Κ. όσο κυρίως για την ηρεμία της ομάδας αγώνες θα γίνουν σε διάστημα μιας εβδομάδας στις 22 & 29 Ιούλη. Προφανώς και η ομάδα ΔΕΝ θα είναι τελείως έτοιμη στους δύο αυτούς αγώνες. Επιπλέον, ζήτημα είναι πόσοι και ποιοι από τους νέους παίκτες θα είναι σε κατάσταση να βοηθήσουν. Συνεπώς, η Α.Ε.Κ. θα πρέπει κατά βάση να στηριχτεί στους παίκτες με τους οποίους τελείωσε τη φετινή σεζόν. Στην πραγματικότητα σε ακόμη λιγότερους καθώς κάποιοι έχουν ήδη αποχωρήσει.

Με βάση τα όσα διαβάσουμε από τους κιτρινόμαυρους «χατζηαβάτηδες» ΔΕΝ μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Από τη μια ο Τσατάλης προλειαίνει όπως το πυροβολικό το έδαφος για μια επιστροφή Βράνιες-Αραούχο θέλοντας να μας πείσει πως σε μια τέτοια περίπτωση τα οφέλη είναι περισσότερα από το ρίσκο. Ειλικρινά, δεν έχω πρόβλημα να μπω σε μια τέτοια συζήτηση (ειδικά για τον ψυχασθενή Βράνιες), αλλά δεν θα «τσιμπήσω» γιατί δεν είμαι διόλου σίγουρος ότι ο φανερός πλέον Ιδιοκτήτης έχει λεφτά και για τους δυό τους.

Η ανησυχία του οπαδού της Α.Ε.Κ. μεγαλώνει αν διαβάσει τον Λούπο ο οποίος με δεδομένες τις προσθήκες των Τζαβέλα, Εντσάμ και Αραούχο θεωρεί ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας θ’ απαιτηθούν ακόμα 4 (ναι τέσσερις) παίκτες του διαμετρήματος του Εντσάμ (βλέπε εδώ). Δηλαδή, όπως μας ξεκαθαρίζει ο ίδιος, παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Οπότε, αν ο Βράνιες είναι ο ένας από τους 4 πάμε για άλλους 3 που θα κάνουν την διαφορά. Πάλι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Μελισσανίδης.

Ακόμα και αν υποθέσουμε πως βρίσκονται τα λεφτά (τόσο για τα αγορές όσο και τα συμβόλαια) πως ξέρουμε ότι ο Εντσάμ όχι μόνο θα πιάσει αλλά και θα κάνει την διαφορά. Ακόμη περισσότερο πως και οι άλλοι 4 του Λούπου θα είναι αυτοί που χρειάζεται η ομάδα; Αυτό είναι το ζητούμενο και δυστυχώς δεν θα πάρουμε απάντηση σύντομα.

Ωστόσο, αυτό για το οποίο μπορούμε με βάση το παρελθόν να είμαστε βέβαιοι πως την μάχη στις 22 & 29 Ιούλη (πιθανόν και αργότερα) θα την δώσουν κατά βάση οι παίκτες που απόμειναν από την φετινή χρονιά. Από κει κα πέρα μπορούμε μόνο να προσευχόμαστε ότι ο Μελισσανίδης ΔΕΝ θα περιμένει όπως άλλοτε την είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο για να πάρει παίκτη ή παίκτες που χρειάζεται η ομάδα ή πως δεν θα περιμένει την τελευταία στιγμή (οπότε οι νέοι θα μπουν στην ομάδα τον Οκτώβρη). Μένει να δούμε αν οι παίκτες που αυτή τη στιγμή έχει η Α.Ε.Κ. επαρκούν για να περάσουν είτε την Βελέζ είτε την Βορειο-Ιρλανδική Κολερέιν.

Εσείς τι λέτε;

21 Ιούνη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 256 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;)